Vælg det styresystem som passer til din smartphone

Du befinder dig på nu hovedsiden for alle de apps vi anmeldt og listet på RealApps.dk. Ovenfor kan du vælge det styresystem som din smartphone eller mobiltelefon benytter og kun blive præsenteret for apps som du kan installere på netop din enhed. Vi har inddelt vores oversigt over vores anmeldte apps i følgende styresystemer Googles Android, Apples iOS, Windows 7 Phone og BlackBerry OS.

De nyeste smartphone apps anmeldt på RealApps.dk

 • Dagens Pollental til Android

  Få pollenvarslinger på din mobiltelefon.

  Astma-Allergi Danmark har udviklet en smart lille app til alle danskere som er plaget af pollenallergi og som ønsker at vide, hvor påpasselig man skal være, især om sommeren, når man bevæger sig ud i det dan…

 • MobilePay til Android

  MobilePay til Android går det nemt at betale uden kontanter.

  Danske Bank har udviklet en betalingstjeneste kaldet MobilePay som gør det at betale og sende penge til andre så nemt som at sende en SMS fra din Android mobiltelefon.

 • Netflix Appen

  Opleve Netflixs filmunivers på din iPhone eller iPad.

  Netflix er verdens førende og mest fremadbrusende streamingtjeneste, til streaming af film, serier og meget mere. Mange bruger kun Netflix på deres fjernsyn, men der er rig mulighed for at se Netflix påalle sine enheder. Netflix ap…

 • F-Secure Mobile Security

  Sikkerhed til din mobil!

  Med denne app kan du sikre din Android smartphone imod hackere og virus, der kan forårsage stor skade.

 • Kaspersky Mobile Security

  Antivirus til din smartphone!

  Med Kaspersky Mobile Security får du en fuld beskyttelse af din Android mobiltelefon og kan surfe sikkert på nettet.

 • BullGuard Mobile Security

  Sikkerhed til din Android smartphone

  Med BullGuard Mobile Security er din smartphone og mobiltelefon beskyttet med det bedste software til modstå virus, hackerangreb og spyware som kan skabe stor skade og stjæle personlige informationer.

 • Blueprint 3D

  Træt af traditionelle puslespil? Så se om du kan gennemskue de forskellige 3D Blueprints.

  Blueprint 3D er det ultimative puslespil til din iphone. Har du seriøs tid du skal brænde af, eller er du bare fanatiker når det gælder om at gennemskue ting, så er Blueprint 3D absolut noget for dig.

 • 3D Brain

  Udforsk din hjerne i 3D.

  Rotere og zoome omkring 29 interaktive strukturer. Oplev, hvordan hver enkelt område af hjernen fungerer, hvad der sker, når den er skadet, og hvordan det er involveret i psykisk sygdom.

 • Monkey Tube - Børnenes egen Tv kanal

  Børns indgang til alt det gode indhold på YouTube

  MonkeyTube kan du trygt overlade iPhonen og iPaden til børnene, for her finder de ikke noget upassende indhold – det er nemlig dig, der bestemmer, hvad de kan se, og du slipper for besværet med at søge dit barns yndlingsvi…

 • Fortællinger om Bærfolket

  Mangler du en godnat historie? Så fortæl den om Bærfolket.

  Fortællinger om Bærfolket er højtlæsningshistorier omkring en verden, hvor pindsvin, skrubtudser og skovskader er store dyr, så store at man kigger op på dem.

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk