Android Apps

Om styresystemet Android

Android er et styresystem til mobile enheder, PDA (Personal Digital Assistant), samt smartphones og mobiltelefoner. Android blev købt i sin spæde start af Google, der på nuværende tidspunkt har udviklet styresystemet til en de største og mest supporterede styresystemer til mobile enheder. Rent tekniske, så er Android baseret på en modificeret version af Linux kernen og bliver løbende videreudviklet af Google og andre aktører i Open Handset Alliance (Open Handset Alliance består bla. af aktører som Intel, HTC, ARM, Samsung, Motorola og eBay). Android er ikke et eksklusivt styresystem og det betyder, at Android sagtens kan tillade at brugeren har andre, tredjeparts apps, installeret på samme mobile enhed. Google har lanceret en online portal, Android Market, der er et stort bibliotek fyldt med applikation…

De nyeste smartphone apps anmeldt til Android på RealApps.dk

 • Dagens Pollental til Android

  Få pollenvarslinger på din mobiltelefon.

  Astma-Allergi Danmark har udviklet en smart lille app til alle danskere som er plaget af pollenallergi og som ønsker at vide, hvor påpasselig man skal være, især om sommeren, når man bevæger sig ud i det dan…

 • MobilePay til Android

  MobilePay til Android går det nemt at betale uden kontanter.

  Danske Bank har udviklet en betalingstjeneste kaldet MobilePay som gør det at betale og sende penge til andre så nemt som at sende en SMS fra din Android mobiltelefon.

 • Netflix Appen

  Opleve Netflixs filmunivers på din iPhone eller iPad.

  Netflix er verdens førende og mest fremadbrusende streamingtjeneste, til streaming af film, serier og meget mere. Mange bruger kun Netflix på deres fjernsyn, men der er rig mulighed for at se Netflix påalle sine enheder. Netflix ap…

 • F-Secure Mobile Security

  Sikkerhed til din mobil!

  Med denne app kan du sikre din Android smartphone imod hackere og virus, der kan forårsage stor skade.

 • Kaspersky Mobile Security

  Antivirus til din smartphone!

  Med Kaspersky Mobile Security får du en fuld beskyttelse af din Android mobiltelefon og kan surfe sikkert på nettet.

 • BullGuard Mobile Security

  Sikkerhed til din Android smartphone

  Med BullGuard Mobile Security er din smartphone og mobiltelefon beskyttet med det bedste software til modstå virus, hackerangreb og spyware som kan skabe stor skade og stjæle personlige informationer.

 • Age my Face

  Hvordan ser du ud som gammel?

  Age my Face er en app, hvor du kan manipulere et billede af dig selv, eller en anden, og se hvordan du kunne se ud som gammel.

 • Tank Hero

  Fed 3D action i din egen tank!

  I Android spillet Tank Hero skal du skyde dig vej igennem udfordrende baner med din egen tank lastet med et tungt arsenal.

 • Mit Call me

  Android app til Call me kunder

  App'en Mit Call me er udviklet til kunder i teleselskabet Call me, der ønsker nem adgang til deres data.

 • Assaulter

  Underholdende arcadespil med masser af action

  Assaulter handler udelukkende om at skyde farlige terrorister i smadder med dit kæmpe arsenal af automatvåben.

Vi sætter focus på Android

...er til mobile enheder, der opererer med Androids styresystem. Android Market har flere hundredtusind apps liggende klar til brugere, er ønsker at downloade eller købe dem. På RealApps.dk har vi udvalgt de bedste og mest nyttige apps fra Android Market og anmeldt dem på dansk. Du klikke rundt i de forskellige kategorier og læse danske beskrivelser af apps til video, sjov, spil og meget mere. Hvis din mobiltelefon eller smartphone er udstyret med Android styresystem, så kan du i denne kategori finde spændende apps. Hver gang du vælger at downloade en app, så bliver du videresendt til Android Market, hvor du enten kan købe eller downloade den pågældende app gratis. I sagens natur er ikke alle apps gratis, men vi bestræber også på at finde de bedste apps som er freeware eller koster mindst.

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk