Økonomi til Android

Økonomi er en bred kategori, der indeholder apps som både dækker privatøkonomien, dine investering og holder dig opdateret med de seneste finansielle nyheder fra ind- og udland. Der findes mange praktisk apps, der kan hjælpe dig med at holde styr på din privatøkonomi - har du brug for at tjekke din netbank imens du er på farten, så hjælper Danske Mobilbank til Android dig (du kan finde apps til de fleste storbanker i Danmark). Er du interesseret i at modtage de seneste tilbud på dagligvarer og lignende, så er eTilbudsavis til Android et "must" for brugere med en Android smartphone. Med Tjekbenzin til Android kan du finde billige benzinpriser i Danmark. Ønsker du at være opdateret med de seneste finansielle tendenser, så benyt Børsen til Android. Næsten alle apps under genren økonomi er gratis at installere.

De nyeste smartphone apps anmeldt til Android på RealApps.dk

 • Money SMS - Tjen penge online

  Tjen penge online med Android app'en Money SMS.

  Denne smarte Android app, kaldet Money SMS, hjælper dig med at tjene penge online og konceptet er yderst simpelt.1. Download og installér app'en2. Vent på en test-SMS fra Money SMS3. Du bliver nu betalt for hver eneste SMS du modta…

 • Nordea Mobilbank

  Tjek din Nordea bankkonto via din Android mobiltelefon.

  Med Nordea Mobilbank installeret på din Android mobiltelefon eller tabletcomputer kan du nemt, sikkert og hurtigt tjekke din nuværende saldo, overføre penge til andre konti, betale dine regninger, tjekke vekselkurser og håndt…

 • MobilePay til Android

  MobilePay til Android går det nemt at betale uden kontanter.

  Danske Bank har udviklet en betalingstjeneste kaldet MobilePay som gør det at betale og sende penge til andre så nemt som at sende en SMS fra din Android mobiltelefon.

 • PriceRunner til Android

  Find de billigste priser på forbrugsprodukter

  Med PriceRunner til Android kan du søge på nettet efter den laveste og billigste pris på et stort antal af populære forbrugsprodukter.

 • Rabat på dit restaurantbesøg

  Spar penge på at spise på restaurant

  Restaurant 2 Night, R2N.dk, har lanceret en Android app, der holder dig opdateret med restuaranter, nær dig, som giver op til 40% rabat på restaurant-regningen.

 • PayPal til Android

  Brug PayPal via din smartphone

  Med PayPal til Android kan du sende penge til dine venner og forretningsforbindelser, samt håndtere din PayPal konto på alle områder.

 • Nordea til Android

  Få adgang til din Nordea bankkonto

  Hvis du er bankkunde hos Nordea, så vil du med garanti sætte pris på Nordea til Android - den officielle app fra Nordea målrettet alle bankens kunder.

 • Alm. Brand Mobilbank til Android

  App til Alm. Brand Bank kunder

  Er du kunde i Alm. Brand Bank, så får du her den officielle Android app til din smartphone.

 • Valutaregner til Android

  Omregn valuta!

  Valutaregner til Android kan du benytte til at omregne x-antal Danske Kroner til en udenlandsk valuta eller vice versa.

 • MitNykredit til Android

  Tjek din netbank hos Nykredit

  MitNykredit til Android hjælper dig med at tjekke saldoen på din bankkonto via netbank - app'en har også et par andre nyttige værktøjer tilknyttet.

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk