eToro app - Aktier for begyndere (og øvede) til Android

eToro app - Aktier for begyndere (og øvede)

Lær om aktier og hvordan du investerer online.

May 27, 2020
Anmelderens rating

Udvikler: eToro

Størrelse: 500000

Type: freeware

Download eToro app - Aktier for begyndere (og øvede)

Aktier kan være en god investering, men det er ofte en større proces at tage valget om at investere i en eller flere aktier. Mange bruger flere timers research og stillingstagen, uanset om det er store eller små beløb, man investerer. Hos Realapp samles viden og blogindlæg om Apps til smartphone. Her vil eToro app blive præsenteret. En gratis aktieapp der kan få dig i gang med investering i aktier.

Generelt om aktier

Aktier er en investering i en del af en virksomhed, som er organiseret som et aktieselskab. Det betyder, at hvis virksomheden får en værdistigning får dine aktier en værdistigning. Det er det samme, hvis værdien i virksomheden falder, så falder værdien i dine aktier også.

 

Hvis du er helt ny på aktiemarkedet, kan det ofte være en god idé at investere i en virksomhed, du kender og stoler på. Nogle ser investeringer i aktier som gambling, men det kan give mere ro i maven, hvis man stoler på virksomheden og værdien i den. Hvis man har lavet en større investering i aktier, vil man ofte holde øje med aktiekurserne dagligt. Det kan være svært at finde ud af, hvor det er bedst at holde øje med sine aktier. Her kan du læse og holde øje med aktiekurser. En anden måde, at holde øje med sine aktier er på eToro app.

Hvad er eToro app?

EToro app er en app, hvor man får mulighed for at investere i aktier og samtidig udnytte 0% provision. App’en tilbyder handel i aktier gennem klassiske valuta, men også digitale valutaer såsom bitcoin, ethereum og mange flere. Digitale valuta er valuta, der fungerer uafhængigt af banker, som man kender dem. De kan anses som et online byttemiddel, som kan verificere overførslen af aktiver.

 

Udover at man kan handle med aktier på eToro app, er det samtidig et fællesskab, som kan bruges til vidensdeling. Der opfordres til, at man bliver en del af dette fællesskab, så man får ny viden om aktier og samtidig deler sin egen viden. EToro samler også en række værktøjer, der kan bruges til at skabe en optimal investeringsportefølje. Herunder er der eksempelvis analyseværktøjer, som giver anledning til at følge dybdegående med i aktiernes udvikling.

 

Sidst er det relevant at fremhæve deres notifikationssystem, hvor man kan få beskeder, når der sker noget på områder, hvor man har anvist, at man er særligt interesseret. EToro har altså samlet mange relevante funktioner i én og samme app, for på den måde at skabe det bedste værktøj til dig, der ønsker at investere i aktier.

Hvad siger andre kunder om eToro app?

På Google Play har 34.182 anmeldt eToro app, og app’en har i alt fået 3,8 ud af 5 stjerner. Mange har givet app’en 5 stjerner og generelt er der rigtig mange gode anmeldelser.

 

En bruger skriver eksempelvis: ”Troværdig app, som er ok enkel at gå til”, og en anden skriver: ”Alle tiders handels platform”. App’en roses generelt for sin enkelthed og handelsmulighederne. Ud fra både brugeranmeldelser og app’ens mange værktøjer kan eToro helt sikkert vurderes som en god app til aktieinvestering og overvågning af aktier.

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk