Yahoo! Finance til Android til Android

Yahoo! Finance til Android

Få de mest aktuelle og verdensomspændende finansnyheder direkte på din Android mobiltelefon.

July 12, 2020
Opdateret: July 12, 2020
Anmelderens rating

Udvikler: Yahoo

Type: freeware

Download Yahoo! Finance til Android

Har du hørt om Yahoo! Finance? Men er du ikke helt sikker på, hvad det helt præcis er? Det kan være svært at finde ud af hvad Yahoo! Finance egentlig er – specielt hvis du i forvejen ikke er den skarpeste kniv i skuffen, når det gælder økonomi.

Men frygt ej, hvis ord som ’verdensøkonomi’, ’finans’, ’aktiekurser’, ’rapporter’ eller ’økonomiske data’ ikke lyder bekendt – det kan de nemlig hurtigt blive.

Hvad er Yahoo! Finance?

Du undrer dig måske stadig over, hvad det nu lige er, Yahoo! Finance egentlig er. Og for at fortælle det helt kort, så er Yahoo! Finance en medieejendom, som er en del af selve Yahoo! (som du måske kender fra søgemaskinen af samme navn).

Yahoo! Finance giver dig de nyeste økonomiske nyheder, pressemeddelelser, økonomiske rapporter og data og kommentarer inden for aktiekurser. Yahoo! Finance er derfor et rigtig godt redskab at benytte sig af, hvis man interesserer sig bare den mindste smule for økonomi og verdensøkonomi.

Yahoo! Finance er derfor helt kort et redskab til at få overblik over:

- Verdensøkonomien
- Økonomiske nyheder
- Pressemeddelelser
- Økonomiske rapporter
- Data og kommentarer inden for aktiekurser

Oversigt over verdensøkonomien

De fleste benytter sig af Yahoo! Finance for at danne sig et overblik over verdensøkonomien. Hvis du har fået smag for verdensøkonomien, så kan du se mange flere nyheder om økonomi lige her.

Derfor er apps så populære

Apps er blevet vildt populære, og det er ikke uden grund. Størstedelen af befolkningen i den vestlige verden bærer rundt på sin mobiltelefon i alle de vågne timer og er stensikkert flittige brugere af lige netop den. Mobiltelefonen, eller mere præcist smartphonen, er et forholdsvist nyt fænomen, men som lynhurtigt gjorde sit indtræf. Det ér nemlig virkelig smart, at man konstant kan rende rundt med en mini-computer. Og lige netop af den grund, er apps jo selvfølgelig også blevet populære.

Apps er utrolig smarte – de er handy, de er visuelt flotte, og så er de som oftest ret så nemme at benytte sig af. Men hvorfor er det smart at have adgang til verdensøkonomien på sin smartphone?

Verdensøkonomien lige ved hånden – på din smartphone

Verdensøkonomien kan være en lidt sjov størrelse at have på sin smartphone – bogstaveligt talt. For den lille skærm kan gøre det ret svært at se de forskellige kategorier og data, som oftest består af snørklede tal og lange sætninger. Måske er det lige netop derfor, at de fleste benytter sig af en computer til at tjekke verdensøkonomien – fordi formatet simpelthen ikke passer til de kære små smartphones. Men heldigvis findes der en løsning på lige netop det: En app!

Prøv at tjekke om det medie, du plejer at benytte dig af til at tjekke verdensøkonomien, ikke har en app. Dette tjekker du ved at åbne den app, du plejer at benytte dig af når du henter apps. Hos iPhone og andre Apple-produkter hedder appen ’App Store’, og ellers hedder den ’Google Play’.

Yahoo! Finance som app

Yahoo! Finance er ingen undtagelse – den findes naturligvis også som app! På den måde har du altid verdensøkonomien lige ved hånden.

Screenshots af Yahoo! Finance til Android

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk