To vigtige Android apps til Windows 10 til Android

To vigtige Android apps til Windows 10

Hvis du har styresystemet Windows 10 på din computer og ønsker et sammenspil mellem dét og din Android mobiltelefon, så læs med her.

July 02, 2020
Anmelderens rating

Type: freeware

Download To vigtige Android apps til Windows 10

Mange forbrugere, som ejer en Android mobil, har længe været spændt på, hvordan og hvorledes det nye Windows 10 ville virke på deres enheder. Hvis du er en af dem, som ejer en Android, så læs mere om Windows 10 styresystemet og apps, der virker godt med den, her.

Cortana – virtuel assistent

Cortana blev udviklet for seks år siden, og dets brugere har været begejstrede for systemet. Cortana fungerer som en virtuel assistent, som danner påmindelser og hjælper dig igennem hverdagens mange opgaver.

Systemet fungerer upåklageligt på computere, og målet for Microsoft var også, at systemet skulle virke upåklageligt på Android mobiler.

Cortana applikationen henter man på Google Play, ligesom man henter alle andre applikationer derpå. Det er yderst nemt at installere og bruge det. Hvis der skulle være problemer, så indgår en god vejledning i selve applikationen, som kan guide dig rigtig godt igennem dens funktioner.

OneDrive

OneDrive til Android er også en applikation, som fungerer fremragende på Android mobiler med Windows 10. Applikationens funktioner er ikke ændrede, og brugerne er meget tilfredse med måden, de kan arbejde med programmet på.

Man har en OneDrive mappe, hvori billeder og dokumenter uploades. Disse kan man tilgå, via mobilen ved at åbne OneDrive mappen og simpelthen trykke på de ønskede billeder eller dokumenter. Derefter vises de på Android enheden, hvorefter man så kan redigere i disse.

OneDrive appen til Android mobiler gør det endda også muligt at sætte den til automatisk at uploade de billeder eller videoer, man tager fra mobilen, til OneDrive mappen.

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk