Browsere til Android

Browsere, bliver ofte kaldt web-browsere, er kort fortalt en software applikation som hjælper brugeren med at surfe rundt på Internettet (World Wide Web) og få adgang til alle de sider som gemmer på spændende informationer. Hovedparten af alle web-sites og hjemmesider er udviklet HTTP (Hypertext Transfer Protocol) og det kan alle browsere håndtere, men mange browsere kan også oprette forbindelse til andre protokoller som FTP (File Transfer Protocol), RSS (Really Simple Syndication), P2P (Peer-2-Peer) og BitTorrent protokoller. Når du skal oprette forbindelse fra din smartphone, mobiltelefon eller tablet computer, så har du brug for at installere en browser til formålet. I denne kategori kan du finde anmeldelse af browser applikationer, samt downloade den browser du ønsker til din smartphone.

De nyeste smartphone apps anmeldt til Android på RealApps.dk

 • Netflix Appen

  Opleve Netflixs filmunivers på din iPhone eller iPad.

  Netflix er verdens førende og mest fremadbrusende streamingtjeneste, til streaming af film, serier og meget mere. Mange bruger kun Netflix på deres fjernsyn, men der er rig mulighed for at se Netflix påalle sine enheder. Netflix ap…

 • Mozilla Firefox til Android

  Ildræven til din Android smartphone!

  Mozilla Firefox til Android er den populære browser udviklet og tilpasset specifikt til en smartphone med styresystemet Android.

 • Opera Mini

  Surf hurtigt på nettet med Opera Mini

  Opera Mini er en browser, der lader brugeren surfe frit på Internettet og navigere rundt på alle typer af sites. Denne version af Opera Mini er udviklet til smartphones med Androids styresystem.

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk