Mozilla Firefox til Android til Android

Mozilla Firefox til Android 8.0

Ildræven til din Android smartphone!

May 05, 2011
Opdateret: November 16, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Mozilla

Størrelse: 14

Type: freeware

Download Mozilla Firefox til Android

Mozilla Firefox til Android er den populære browser udviklet og tilpasset specifikt til en smartphone med styresystemet Android.

Firefox er en hurtig browser som benytter en del funktioner, der minimerer indtastningen af bogstaver og ord.

Det er ligetil at installere Mozilla Firefox til Android, men selve app'en fylder hele 13 MB, så du skal være opmærksom på om du har plads nok på din smartphone. Alt i alt, vil browseren kræve op til 18 MB, da der også skal være plads til midlertidige filer og synkroniseringsdata.

I modsætning til PC versionen af Mozilla Firefox, så er Android versionen 100% tilpasset en Android smatphone. Både opløsningen og funktionerne fylder på en naturlig måde skærmen og gør navigationen på Internettet gnidningsfrit.

Alle de funktioner som gør Firefox til en særdeles god browser for PC-brugere er bevaret og videreført i Android udgaven. Desuden har Mozilla finpudset funktioen Sync, så den nu virker upåklageligt.

Sync til Firefox hjælper dig med at synkronisere alt fra Firefox på din computer til Firefox på din Android smartphone. Du har sikkert tilføjet bogmærker, kodeord, specifikke indstillinger, browserhistorik osv. til Firefox på din computer. Med Sync kan du synkronisere det hele til din Android smartphone og slippe for at sætte det hele op igen.

Desværre kan Sync ikke synkronisere installationen af add-ons og tilføjelsesprogrammer. Så har du f. eks AdBlock Plus installeret på din stationære computer, så må du selv installere den til din Android version af Firefox.

Som browser er Mozilla Firefox til Android hurtigere end de fleste andre browsere. Som udgansgpunkt er Firefox på niveau med Opera Mini, der også er en kompakt, men super hurtig browser til smartphones og mobile enheder. Brugervenligheden er også i top i Firefox, der gør det nemt for brugeren at surfe på Internettet.

Screenshots af Mozilla Firefox til Android 8.0

Videoer om Mozilla Firefox til Android 8.0

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk