Netflix Appen til Android

Netflix Appen

Opleve Netflixs filmunivers på din iPhone eller iPad.

February 12, 2014
Opdateret: August 17, 2015
Anmelderens rating

Udvikler: Netflix

Type: freeware

Download Netflix Appen

Netflix er verdens førende og mest fremadbrusende streamingtjeneste, til streaming af film, serier og meget mere. Mange bruger kun Netflix på deres fjernsyn, men der er rig mulighed for at se Netflix påalle sine enheder. Netflix app, er absolut en af de bedste streamingapps påmarkedet.

Du skal dog som det første være tilmeldt Netflix og være betalende bruger eller i prøveabonnement, før end du kan bruge Netflix Apps. Er du bruger, er det dog blot at downloade den fra henholdsvis iTunes eller Google Play.

Med et medlemskab på Netflix får du ubegrænset adgang til alt deres indhold, dette både værende på dit TV, så vel som på alle dine enheder. Du kan altså se Netflix både på din iPhone, iPad eller Android mobil eller tablet og dette i en fantastisk brugerflade, som på mange måder slår alle de andre streamingløsninger.

Med appen kan du også vurdere og anbefale titler til andre, så vel som dine venner og bekendte på de sociale medier. Der er altså rig mulighed, for at få en social oplevelse ud af Netflix, når man benytter appen.

Netflix har efterhånden en applikation til alle typer enheder. Men især deres mobilapplikationer er fantastiske. Snyd ikke dig selv for en god streamingoplevelse, prøv Netflix Appen med det samme. Læs mere på Stream-TV.dk.

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk