Google Oversæt til Android til Android

Google Oversæt til Android 2.1

Oversættelse mellem over 50 sprog

June 09, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Google Inc.

Størrelse: 2,4

Type: freeware

Download Google Oversæt til Android

Du kender sikkert Google Oversæt, også kaldet Google Translate, fra Internettet - denne Android app oversætter på samme måde for dig.

Indtil videre kan Google Oversæt til Android klare oversættelser mellem flere end 50 sprog som engelsk, tysk, spansk, svensk, norsk, dansk, kinesisk og mange flere.

Med Google Oversæt til Android installeret på din smartphone kan du indtaste et enkelt ord og få det oversat til et andet sprog. Du kan også indtaste en længere sætning med flere ord og få den oversat til f. eks engelsk.

Vælger du længere sætninger, så vær opmærksom på at selvom Google Oversæt til Android oversætter hvert eneste ord korrekt, så er den grammatiske kongruens sjældent er 100% holdbar - dog er Google Oversæt blevet forbedret væsentlig det sidste års tid.

En anden sjov funktion ved Google Oversæt til Android er muligheden for "tekst-til-tale" - indtast et ord eller sætning og få det oversat til et fremmedsprog, samtidigt kan Google Oversæt til Android udtaler ordet eller sætningen for dig. Det virker ikke altid så godt, men er en fin funktion som nok skal blive forbedret med fremtidige versioner.

Screenshots af Google Oversæt til Android 2.1

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk