Google+ til Android til Android

Google+ til Android 1.0.2

Dele alt via Google+ til Android

July 11, 2011
Opdateret: July 11, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Google Inc.

Størrelse: 2,7

Type: freeware

Download Google+ til Android

Google+ (Google Plus) er en Android app, men også et større koncept, der skal gøre det nemmere for brugere at dele alle typer af informationer og data.

Derfor ser mange Google+ som en stor konkurrent til Facebook som også, i sin essens, handler om at dele informationer og vidensdeling - dog mere som et socialt fænomen. Google+ indeholder på nuværende tidspunkt fem specifikke moduler:

Stream, Huddle, Photos, Profile og Circles.

Huddle tillader dig at sende beskeder til alle dine kontaktpersoner, venner, forretningsforbindelser og familie på en superhurtig måde.

Photos er en service som uploader alle de billeder og videoer som du tager/optager med din smartphone og gemmer den i dit private album på en cloud-server. Du kan tilhver en tid dele billeder og videoer med venner og andre brugere - ligesom du altid har adgang til dem, lidt som en slags ekstern backupservice.

Cricles hjælper dig med at dele din filer, statusopdateringer, billeder, videoer med de rette kontaktpersoner og ikke uvedkommende.

Stream er din indgangsvinkel til at modtaget relevante opdateringer, filer, data, billeder og videoer fra de venner og kontaktpersoner, der er i dine cirkler (Circles).

Profile er din profil på Google+, hvor du beskriver dig selv og løbende udsender opdateringer osv.

Google+ er stadigvæk under udvikling og ikke tilgængelig for alle. Du behøver derfor en invitation for at få lov til at oprette en Google+ profil.

Screenshots af Google+ til Android 1.0.2

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk