Dagens Pollental til Android til Android

Dagens Pollental til Android

Få pollenvarslinger på din mobiltelefon.

June 22, 2018
Opdateret: June 26, 2018
Anmelderens rating

Udvikler: Astma-Allergi Danmark

Type: freeware

Download Dagens Pollental til Android

Astma-Allergi Danmark har udviklet en smart lille app til alle danskere som er plaget af pollenallergi og som ønsker at vide, hvor påpasselig man skal være, især om sommeren, når man bevæger sig ud i det danske vejr.

Pollenallergi er en gene for et meget stort antal mennesker i Danmark. Faktisk estimeres det at næsten én million danskere lider af pollenallergi i større eller mindre omfang. Når pollen fra planter og træ produceres i store mængder udløser det ubehagelige symptomer hos allergikere bla. klø i næse og øjne, som også vil løbe og skabe mange gener, hvis man ikke er forberedt på det.

Med app'en "Dagens Pollental" til Android vil Astma-Allergi Danmark hjælpe danske allergikere med at følgende med i de daglige pollental og svampesporeniveauet. Når du installerer og anvender app'en på din mobiltelefon er du alt sikret pollentallet fra den nærmeste målestation via den indbyggede GPS. Du kan justere i app'en efter behov om du ønsker pollenvarslinger som push-meddelelser direkte på din startskærm eller blot selv vil tjekke dagens status.

Som udgangspunkt er Dagens Pollental frigivet i en gratisversion som indeholder følgende funktioner:

 

Dagens Pollental

Dagens Pollenvarsling

Svampesporeniveau

Personlig Pollenprofil

Niveauforklaringer på pollentyperne

Pollenkalender

 

Du kan efter installationen af den gratis udgave tilkøbe yderligere funktioner i app'en til en beskeden pris (prisen er 7 kr. og Astma-Allergi Danmark oplyser, at beløbet går 100% til forbedringer af pollenmåleringer) - følgende funktioner kan tilkøbes og er IKKE i gratisversionen:

 

- Symptomscore - brugervenlig oversigt over dine symptomer igennem sæsonen

- Kontakt en rådgiver - du kan kontakte Astma-Allergi Danmarks rådgivere direkte

- Pollenalarm tilpasset efter pollenvarslingen

- Personlig oversigt over krydsallergier

- Udvidet oversigt over pollenniveauerne igennem sæsonen (OBS! pollental lagres kun, når man indtaster symptomer - husk derfor at registrere symptomer hver dag).

- Oversigt og forklaring af de forskellige pollentyper

 

Hvis du allerede lider af pollenallergi, så er denne app oplagt på din mobiltelefon.

Hvis du er meget plaget af pollenallergi, så bør du, udover at installere Dagens Pollental på din mobiltelefon, også være opmærksom på at skifte pollenfilteret i din bil eller dit klimaanlæg. Et pollenfilter er netop en god løsning til allergikere som ønsker at begrænse niveauet af pollen i luften i bilen eller i de kontorer, værelser eller andre rum som man opholder sig ofte i.

Men et pollenfilter er ikke mere effektivt end sit svageste led og det svageste led her er, hvis det bliver beskidt og fyldt med urenheder fra luften. Du bør derfor, især om sommeren, ofte tjekke om der er behov for skifte bilens pollenfilter eller det filter du har i dit klimaanlæg.

Det er umiddelbart nemt at se, hvis det er beskidt og dermed blokerer den fri luft i bilens kabine eller i det rum du opholder dig i. Men du bør faktisk også kigge i servicebogen eller den tilhørende manual, hvor at se hvad producenten af dit filter anbefaler ift. skift eller rensning af. Som allergiker kan du ikke undgå pollen i luften, men du kan gøre din dagligdag langt nemmere og mere pollenfri ved at reducere de svage led som f.eks. et beskidt pollenfilter repræsenterer.

Screenshots af Dagens Pollental til Android

Videoer om Dagens Pollental til Android

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk