hulivejen til Android til Android

hulivejen til Android 1.2

Hjælp dit lokal samfund

June 06, 2011
Opdateret: June 06, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Miracle Android

Størrelse: 0,1

Type: freeware

Download hulivejen til Android

Med den lille Android app hulivejen kan du hjælpe dit lokal samfund ved at indsende oplysninger om hærværk, forurening og lignende.

hulivejen til Android kan f. eks benyttes til at gøre de lokale myndigheder opmærksom på, at huse eller f. eks S-toge er overmalet med graffiti. Det kan også være at du via en gåtur bliver opmærksom på, at der flyder med skrald på en sti eller der er begået hærværk imod en bygning osv.

Med hulivejen til Android kan du tage et billede af scenen og udfylde en kort rapport, der beskriver hvordan og hvorledes - herefter kan du sende billedet og lille rapport til den rette myndighed.

Idéen med hulivejen til Android er rigtig fin og altruistisk, da man blot behøver en smartphone og denne gratis app installeret for at bidrage positivt til samfundet. Men problemet er, at app'en ikke er færdigudviklet. Det gode budskab bliver desværre skæmmet meget af den manglende udvikling og vi kan på nuværende tidspunkt ikke anbefale hulivejen til Android til vores brugere. Bliver app'en opdateret i den nærmeste fremtid, så håber vi problemerne bliver løst og den gode idé med app'en realiseret.

Screenshots af hulivejen til Android 1.2

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk