Rejse til Android

I kategorien Rejse har vi valgt at placere Android apps, der hjælper dig med at gøre din rejse nemmere og mere overskuelig. Android apps i denne kategori hjælper dig f. eks med at planlægge din rejse i Danmark med Rejseplanen. Med DSB til Android kan du på en nem måde bestille din billet online og slippe udenom køen. Skal du flyve i Danmark eller udenlands, så kan du med CPH Airport til Android i trygge hænder. Kort fortalt, så hjælper langt de fleste apps i kategorien Rejse dig med praktiske ting, der letter transporten og rejsen for dig.

De nyeste smartphone apps anmeldt til Android på RealApps.dk

 • Ferie i Danmark

  Oversigt over attraktioner i Danmark

  Ferie i Danmark er en Android app, der lister flere end 1.500 turist- og ferieattraktioner i hele Danmark.

 • Tursejler

  Oversigt over de danske havne

  Dansk Sejlunions har udviklet Android app'en Tursejler, der indeholder en havnelods dækkende alle lystbådehavne i Danmark.

 • Taxi Now!

  Find hurtigt en taxa!

  Taxi Now! er en android praktisk app, der hjælper dig med at finde en taxa hvorenten du befinder dig i Danmark.

 • Mols-Linien til Android

  Info om færgerne på Mols-Linien

  Rederiet Mols-Linien har udviklet denne app til sine kunder, så de er opdateret med færgafgange og andre informationer.

 • CPH Airport til Android

  Android-app fra Københavns Lufthavne

  CPH Airport er den officielle Android app udviklet af Københavns Luftehavne med det formål at gøre rejsen lettere for alle passagere, der rejser og ankommer til lufthavnen.

 • DSB S-tog til Android

  Oplysninger om S-togene i København

  Med DSB S-tog til Android installeret på din smartphone, så kan du holde dig ajour med alle S-toges afgange og ankomster i Storkøbenhavn.

 • TrainInfo DK

  Informationer om de danske togtider

  Med TrainInfo DK til Android kan du finde den nærmeste danske togstation og se hvilke afgange og ankomster, der er fra den pågældende togstation.

 • RejseplanQuick

  Planlæg din rejse med offentlig transport

  RejseplanQuick er en app til din Android smartphone, der hjælper dig md at finde de hurtigste rejseruter mellem to geografiske steder i Danmark.

 • ByensPuls

  Oversigt over S-togene i København

  ByensPuls er en oversigt over S-togenes afgange og ankomster i Storkøbenhavn, så du altid er opdateret med de korrekte tidspunkter og du kan også se eventuelle problemer og forsinkelser i god tid.

 • BusOgTog til Android

  Find rundt i den offentlige trafik

  BusOgTog er en smart app udviklet med det formål, at brugeren via sin smartphone kan finde transportmuligheder og planlægge ruter indenfor den offentlige trafik i Danmark.

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk