Spil til Android

Der findes mange sjove og underholdende spil apps til Android styresystemet. Så har en smartphone eller mobiltelefon med Android og er på udkig efter gode spil apps, så kan du i denne kategori finde nogle af de bedste og mest populære spil som er udviklet til Android. Du kan f. eks finde det uhyre populære Andry Birds til Android, der har henrykt smartphone-ejere verden over. Du kan også finde den nuttede kat Talking Tom Cat, der har sit eget kattehus på din smartphone og optræder gerne for dig. Ønsker du at prøve kræfter med mere avancerde spil, så er Paradise Island et udfordrende bekendtskab, hvor du skal styre en ferieøs økonomi og gæster. Ønsker du at spille om penge, så kan du altid hente Danske Spil til Android og oddse dig til den store gevinst.

De nyeste smartphone apps anmeldt til Android på RealApps.dk

 • Landlord Tycoon

  Vis dine forretningssans for investering i fast ejendom.

  Landlord Tycoon er en Android app som du kan installere på din mobiltelefon eller tabletcomputer. Landlord Tycoon er et sjovt spil, hvor du som landlord skal opbygge et imperium indenfor udlejning af fast ejendom.Landlord Tycoon er big business…

 • Money Tree

  Med app'en Money Tree skal du passe dit helt eget pengetræ!

  Money Tree er en sød og sjov lille app til din Android mobil og tabletcomputer, hvor din opgave er at tage dig af dit eget pengetræ fra dets spæde spire til fuldvoksen træ.Konceptet er ganske enkelt og du skal simpelthen pass…

 • Make Money – Free Cash App

  Med denne Android app kan du tjene ved at prøve og teste gratis apps.

  Med app'en Make Money installeret på din Android mobiltelefon eller tablet kan du tjene penge ved at gennemføre enkle opgaver som du bliver præsenteret for i app'en. Det kan f.eks. være at se en reklamevideo, udfylde et sp&os…

 • Tank Hero

  Fed 3D action i din egen tank!

  I Android spillet Tank Hero skal du skyde dig vej igennem udfordrende baner med din egen tank lastet med et tungt arsenal.

 • Assaulter

  Underholdende arcadespil med masser af action

  Assaulter handler udelukkende om at skyde farlige terrorister i smadder med dit kæmpe arsenal af automatvåben.

 • BLOOD & GLORY

  Spartacus wannabe Android spil med gladiatorkampe

  BLOOD & GLORY er et kampspil til din Android smartphone, der henter kraftig inspiration fra TV-serien Spartacus BLOOD & GLORY.

 • Virtual Table Tennis 3D

  Spil bordtennis på din Android

  Virtual Table Tennis 3D er en gratis Android app, der giver dig et sjovt bordtennis spil til tidsfordriv.

 • Tetris Free

  Tetris til Android

  Spil det klassiske Tetris spil på din Android mobiltelefon i en gratis udgave.

 • Giana Sisters

  Giana Sisters fra Commodore 64 er tilbage!

  Hvis du også er vokset op med en Commodore 64 med båndafspiller eller diskettedrev, så vil du nikke genkendende til navnet på spillet Giana Sisters.

 • Assassin’s Creed Revelations

  Assassin’s Creed til Android

  Selve spil-stilen Assassin’s Creed Revelations til Android er udviklet i á la arcade, hvor du styrer lejemorderne Ezio og Altair igennem Konstantinopel i fugleperspektiv.

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk