Angry Birds til Android

Angry Birds 1.5.3

Timevis af sjov med de Vrede Fugle!

April 19, 2011
Opdateret: May 02, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Rovio Mobile Ltd.

Størrelse: 17Mb

Type: freeware

Download Angry Birds

Så er de Vrede Fugle klar til at indtage din Android smartphone i deres evige jagt på en grådige grise, der har stjålet deres dyrebare æg. Angry Birds er nok, til dato, det mest populære spil til mobile enheder og du kan nu downloade det gratis til din Android smartphone.

Angry Birds er på mange måder et yderst enkelt spil og på den anden side, så er du sikret underholdning i lang tid fremover - Angry Birds har nemlig den virkning på spilleren, at han/hun bliver afhængig af spillet (men på en god måde).

Angry Birds handler om at en flok tyvagtige grisebasser har bortført fuglenes æg og det er fuglene blevet pænt hidsige over. Så nu er det tid til at give grisene en ordentlig dragt prygl som hævn, men det er nemmere sagt end gjort for fuglene. Grisene har nemlig forskanset sig bag stilladser, bygninger og borge.

Spilteknisk, så handler Angry Birds om at du skal skyde et antal fugle afsted fra en gigantisk katapult imod de bygninger som grisene har forskanset sig i - for at gennemføre en bane skal hver eneste bygning jævnes med jorden. Det lyder simpelt, men er ganske udfordrende og du skal bruge din logiske tankegang for at klare udfordringerne. Der er 240 baner i Angry Birds.

Screenshots af Angry Birds 1.5.3

Videoer om Angry Birds 1.5.3

Brugernes kommentarer

 • Admin

  April 19, 2011 ● 05:24 pm

  Angry Birds er alt for sjovt!

  Kommentere

 • Martin Egesø

  April 22, 2011 ● 10:51 pm

  yes det er genialt og de er blevet super rige på det projekt... sindsygt

  Kommentere

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk