Battleheart til Android

Battleheart 1.13

Rollespil blandet med strategi

July 14, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Mika Mobile

Størrelse: 46

Type: freeware

Download Battleheart

I Battleheart skal du anføre en enestående gruppe af helte og styre  dem i voldsomme real-time kampslag mod monstre, hvis styrke hele tiden forøges.

Udslet dine fjender med dusinvis af enestående former for specielle evner og våbben i takt med, at du får større erfaring, opgraderer din gruppes udstyr og uddanner dem til en ultimativ kampstyrke!

Din gruppe af eventyrer kan du sammensætte af fingernemme tyve, magtfulde troldmænd og uforfærdede riddere. Tilpas dine heltes personligheder med dusinvis af specielle færdigheder - der er bogstaveligt hundredvis af kombinationer af typer og færdigheder.

Få det mest mulige ud af din gruppes evne til at kontrollere slagmarken - forvandl dine modstandere til frøer, gør dem bevidstløse med gift, eller udslet dem simpelthen med meteornedslag og hvirvelvinde af stålklinger.

Ved enden af hver udfordring og slag venter en boss, der er ekstra svær og hård at besejre - men har du sammensat din gruppe korrekt og har du det kolde overblik, så vil du også sejre over boss'en.

Grafikken i Battleheart er knivskarp og kunstneriske effekter designet specielt til mobile enheder og smartphones.

Screenshots af Battleheart 1.13

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk