Giana Sisters til Android

Giana Sisters

Giana Sisters fra Commodore 64 er tilbage!

November 21, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Kaasa

Størrelse: 5

Type: købeprogram

Download Giana Sisters

Hvis du også er vokset op med en Commodore 64 med båndafspiller eller diskettedrev, så vil du nikke genkendende til navnet på spillet Giana Sisters.

Nu er Giana Sisters relanceret i en Android-udgave med en opdateret grafik, men udvikleren har heldigvis ikke ændret for meget i det klassiske gameplay. Du styrer stadigvæk Giana Sisters rundt i en arcade-vereden med alle typer af monstre som skal undgås og diamanter som skal indsamles.

I Giana Sisters er 32 af de gamle baner genskabt som retro-levels for at bibeholde relationen til det oprindelige Giana Sisters. Derudover har Giana Sisters 80 nye baner, hvor du skal hoppe rundt på platforme, sten, afsatser, mure osv. imens du undgår monstre eller hopper på deres hoveder for at eliminere dem.

Lydtemaet og soundtracket er forfinet og er bestemt gennemarbejdet - men holder ellers stilen fra det oprindelige Giana Sisters. Grafikken har fået en ansigtsløftning og er flot. Udfordringerne er varierende og sværhedsgraden stiger løbenden med banerne. Giana Sisters koster cirka 39 kr., men er bestemt pengene værd.

Screenshots af Giana Sisters

Videoer om Giana Sisters

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk