Samurai II: Vengeance til Android

Samurai II: Vengeance 1.0

Ægte samurai action til din smartphone

July 12, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: MADFINGER Games

Størrelse: 41

Type: købeprogram

Download Samurai II: Vengeance

I Samurai II styrer du den noble samurai Daisuke i hans søgen efter sin ærke-fjende Orochi - rejsen tager Daisuke fra flyvende fæstninger til den legendariske Isle of the Dead.

Samurai II: Vengeance er primært et actionspil, men trækker også på en del rollespilselementer som stigning i evner og skills - samt mulighed for at købe/opgradere Daisuke med bedre angrebs-komboer og flere helbredspoint.

Kameravinkel i Samurai II: Vengeance er dynamisk og indstiller sig løbende til det bedste og mest overskuelige perspektiv - dog uden det går udover action og gameplay. Gameplay'et er fyldt med action og som Daisuke skal du bekæmpe horder af fjender med dine våben og andre evner.

Men Samurai II: Vengeance er ikke kun action - der er også logiske opgaver som du skal løse i løbet af spillet. Der er også farlige fælder som du helst skal undgå og du skal huske at samle alle nyttige genstande op, da de har et formål senere hen i spillet.

Grafikken er 3D og lækker at se på og soundtracket er gennemtænkt og holdt i klassisk samurai-film stilen. Samurai II: Vengeance er ikke gratis, men de 15 DKK er godt givet ud for et gennemarbejdet og flot android spil.

Screenshots af Samurai II: Vengeance 1.0

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk