Sport til Android

Er du til sport, smat betting og væddemål på sportsbegivenheder? Vil du gerne være opdateret med de seneste sportsnyheder? Være orienteret om resultater indenfor danske og internationale sportsgrene? Så kan du med stor sandsynlighed finde en Android app i vores kategori for Sport. Du kan også læse om Android apps, der f. eks hjælpe dig med dit løbeprogram - her er Endomondo en fantastisk app. Er du FCK-fan, så er F.C. København til Android den perfekte app. Er du modsat tilhænger af Vestegnens fodboldhold Brøndby, så er Brøndby Nyheder til Android nok en mere relevant app. Goal.com Mobile er nok den mest omfattende Android app til fodbold fan. Kig rundt og se om du ikke kan finde en app, der tiltaler dig.

De nyeste smartphone apps anmeldt til Android på RealApps.dk

 • Træn med hjælp fra Fitness World appen

  Skal du i form, så overvej at få inspiration til træning og sundhed via Fitness World appen til Android.

  Det er vigtigt at holde dig i god form. Det er også vigtigt, at du træner regelmæssigt, så din krop holder sig på nogenlunde samme træningsniveau fra uge til uge. Du kan træne på mange forskellige m&ari…

 • Onside Camp

  Lær fodbold tricks med Onside

  Onside Camp er en lille app, der viser fede videoer med fodboldtricks og giver dig mulighed for at lære dem.

 • NFL Sports News

  Seneste resultater og nyheder fra NFL

  Hvis du følger med i NFL (National Football League) i USA, så kan det være svært at få de seneste nyheder på danske sport sites.

 • AGF

  Kom helt tæt på fodboldklubben AGF

  AGF til Android er den officielle app til superligaklubben AGF, hvor du kan følge med i nyheder, resultater og kampkalender for klubben.

 • Tour de France til Android

  Tour de France Live!

  Følg live med i Tour de France fra din smartphone

 • Superliga til Android

  Følg med i Superligaens kampe

  Superliga til Android holder dig opdateret med stilligen Superligaen og lader dig også følge med i live resultaterne alle spillede kampe.

 • TV 2 Cykling til Android

  Følg med i alle de store cykelløb

  TV 2 har i de sidste mange år satset på at vise mange af de store dansk og internationale cykelløb og med TV 2 Cykling til Android kan du følge med via din smartphone.

 • bold.dk til Android

  Alt nyt om fodbold!

  Du kan følge med i alverdens fodboldkampe på din Android smartphone med denne smarte app.

 • Brøndby Nyheder til Android

  Alt nyt om Vestegnens fodboldhold!

  Er du Brøndby-fan, så kan du via Brøndby Nyheder til Android holde dig orienteret og opdateret med de seneste nyheder fra klubben og grønsværen.

 • F.C. København til Android

  Perfekt Android app til alle tilhængere af løverne!

  Er du FCK-fan eller tilhænger, så er der ingen undskyldning for ikke at downloade og installere denne officielle F.C. København app til Android.

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk