Den Glade Viking til Apple

Den Glade Viking 1.1

Hold dig opdateret med hvad der sker på Den Glade Viking Horsens

January 04, 2012
Opdateret: January 04, 2012
Anmelderens rating

Udvikler: Addo App ApS

Størrelse: 6.6 MB

Type: freeware

Download Den Glade Viking

Nu kan du nemt og hurtigt holde dig opdateret når det gælder  arrangementer, events, liveoptræden, tilbud eller specielle åbningsdage på Den Glade Viking.

Den Glade Viking appen giver dig overblik og en hurtigt visning af alle billeder, der bliver taget på Den Glade Viking i løbet af aften.

Til forskel for mange andre "promotion" apps har Den Glade Viking appen, nogle små sjove features. Du kan f.eks. få et gratis "Check ind shot" ved hjælp af et enkelt tryk på din telefon.

Det vil sige at når du har checket ind ved ankomst til Den Glade Viking, viser du appen i døren, her kan de se at du er checket ind og så score du et gratis shot!!

Derudover har du en, personlige DGV profil. Under menuen "Mit DGV" kan du se hvordan din DGV "status" er - Hvor mange kommentarer du har givet, hvor mange likes du har givet, og hvor mange gange du har checket ind på Den Glade Viking.

Du kan også se specielle tilbud under "Mine tilbud" - tilbud som man ikke kan få uden at have DGV applikationen! Du kan også se om nogle af dine venner er checket ind på Den Glade Viking.

Ulempe denne app gælder kun til Den Glade Viking i Horsens. Super lille app, men hvorfor så ikke lave den landsdækkende?

Screenshots af Den Glade Viking 1.1

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk