e-Boks.dk til iPhone til Apple

e-Boks.dk til iPhone

Læs mere om fordelene ved at have e-Boks app'en på din iPhone.

July 03, 2020
Anmelderens rating

Udvikler: e-Boks

Type: freeware

Download e-Boks.dk til iPhone

Det er vigtigt at holde øje med, hvad man modtager i e-Boks, men hvis man ikke lige er i nærheden af computeren, er det ikke sikkert, man lige får det gjort - og så kan det godt tage lang tid, når man endelig får sig taget sammen til det. Dog kan du hurtigt og nemt tilgå den via den smarte app til din smartphone.

Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du kan spare tid på de digitale dokumenter.

Det vigtigste samlet på smartphonen

Man kan efterhånden få mange nyttige apps til sin iPhone. Man kan f.eks. få diverse trænings- og sundhedsapps, der gør det nemmere at holde styr på sin træning, søvn og andet, der skal til for en sund livsstil. Derudover findes der også en masse apps til kommunikation med andre mennesker og også en del til at holde styr på det mere praktiske i hverdagen. Og så til de vigtige dokumenter, som man i dag får digitalt, nemlig via e-Boks, som du hurtigt og let kan tilgå via e-Boks appen.

Det er nemt at holde styr på digital post med e-Boksappen

Når man skal på e-Boks på computeren, skal man have gang i både kode, cpr-nummer og NemID nøglekortet, før man kan få lov til at se, hvad der er blevet sendt til en. Det er altså, med andre ord, ikke lige noget, man hurtigt går ind og tjekker inden løbeturen. Dette kan man dog sagtens lige nå, hvis man har appen til iOS eller en af de andre styresystemer.

Lige så snart man har fået appen i gang, kan man hurtigt og nemt se, hvad man har modtaget i e-Boks, for man behøver kun én kode for at komme ind på appen. Derudover er det også nemt at få appen i gang - man skal kun følge nogle få trin.

Først skal man downloade appen på sin iPhone, herefter skal man logge ind i e-Boks med sit NemID i en browser og aktivere mobiladgang. Samtidig vælger man den adgangskode, man vil bruge til at logge ind i appen. Til sidst får man en aktiveringskode, som man skal bruge, første gang man logger ind, og herefter kan man bare bruge sin valgte kode - uden at skulle have nøglekortet frem hver gang.

Læs vigtige beskeder hvor som helst

Appen fra e-Boks gør altså, at man nemt kan tjekke vigtige beskeder, uanset hvor man er. Man kan f.eks. holde sig opdateret på sine digitale dokumenter, mens man alligevel venter på toget eller bussen. Så er man fri for at skulle sidde foran computeren, når man kommer hjem - og hvis man kan undgå det, er det ofte også lidt nemmere at få sig taget sammen til at træne.

Denne app er blot én af de mange ting, der efterhånden findes, som kan give mere tid til motion og andet i hverdagen, så hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan gøre dit digitale liv nemmere, kan du læse flere digitale nyheder hos Erhvervsposten.dk.

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk