Mesto til iPhone til Apple

Mesto til iPhone 1.0

Din guide i byen

October 31, 2011
Opdateret: November 10, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Mesto

Størrelse: 17

Type: freeware

Download Mesto til iPhone

Den lille app Mesto er udviklet med henblik blive din faste guide til det københavnske byliv.

Mesto tager kampen op imod etablerede sites som AOK, mitkbh og detHitter. Som byguide fungerer dækker Mesto på nuværende tidspunkt genrene Café, Bar og Natklub. Konceptet i Mesto er, at du spontant kan kaste dig ud i en ny oplevelse i bylivet - du behøver ikke at have en stationær computer til at tjekke musikkalendern eller til at finde et godt spisested.

Blot du har din iPhone med dig med Mesto installeret, så kan du med få berøringer med fingerspidsen søge efter en nærliggende café med brunch, en natklub hvor vennerne samles eller en bar med særligt udvalg af specialøl.

Mesto er ikke blot et statisk opslagsværk med oplysninger om steder i bylivet, men en social app som giver mulighed for at udvide sit personlige netværk og måske finde nye venner. I lidt á la Facebook-stil opretter du din egen profil på Mesto og kan tilføje venner og andre kontakter.

Du kan sende beskeder via Mesto til dine venner, kollegaer, medstuderende, kæreste etc. og inviterede dem med på din tur i bylivet. Det er også dette aspekt som gør Mesto unik som app. At ville være mere end blot et flot grafisk opslagsværk gør at Mesto har stort potentiale til at blive et hit.

 

Mesto på Facebook

Screenshots af Mesto til iPhone 1.0

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk