Post Danmark til iPhone til Apple

Post Danmark til iPhone 1.0

Få dit eget Post Danmark på din iPhone

May 27, 2011
Opdateret: May 27, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Post Danmark A/S

Størrelse: 1.0

Type: freeware

Download Post Danmark til iPhone

Med Post Danmark appen har du følgende muligheder:

Find postnummer
Se priser på forsendelse (breve og pakker)
Find postkasser, posthuse og meget mere
Track and trace på din iPhone

Nu kan du have dit helt eget posthus på din iPhone og du kan langt mere end bare søge efter postkasser som man kan i iPostkassen.

Med Post Danmark appen bliver du præsenteret for 4 muligheder:

Postnummer:

Her kan du finde et ønskede postnummer ved at skrive evt. adresse, by eller sted og det virker..... Skriver du f.eks. Højmarken som ligger mange steder i Danmark, så viser den en liste med alle de byer, der har en vej der hedder højmarken.

Priser:

Har du f.eks. en pakke du skal sende og du har vejet den, men kunne godt tænke dig at vide hvad det vil koste at sende den. Så vælger du bare om vægten er højst 50g osv. på den pågældende pakke og om det skal være ind eller udland.

Så klikker du på næste og nu har du dine priser samt prioriteter.

Poststeder:

Giver dig et kort over alle de steder du kan finde døgnpost, postkasser, posthuse samt frimærkeforhandlere. Kortet kan godt være lidt tungt, når man har alle segmenter med, men der har man også mulighed for, at få vist det hele som liste eller man kan vælge at segmentere sin søgning yderligere.

Tracking:

Det må siges at være guldægget. Track and Trace på din iPhone. Nu er det slut med at logge ind på hjemmeside og indtaste dine oplysninger. Nu kan du gøre det på din iPhone. Desværre havde vi ikke mulighed for, at teste denne funktion, da vi ikke stod og skulle modtage en forsendelse.

Men vi høre meget gerne fra folk der har testet denne funktion, så det bare med at poste det i en kommentar.

Vi må konstatere at denne app virkelig fungere og den er rigtig brugervenlig. Designet er enkelt og gennemført. Men der mangler en vigtig ting i denne app og det er sms porto, som er et rigtig fedt koncept, så vi kan kun give den 4 stjerner.

Jo kortet halter lidt når man søger men du kan jo vælge, at se det som en liste og det er bestemt et plus.(NB: Læs denne guide til hvordan du downloader og flytter apps fra iTunes til din iPhone)

Screenshots af Post Danmark til iPhone 1.0

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk