Ben 10 Alien Locator til iPhone til Apple

Ben 10 Alien Locator til iPhone 1.1

Få Ben 10 universet på din iPhone.

August 19, 2011
Opdateret: August 20, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Turner Broadcasting System Europe Limited

Størrelse: 45.4 MB

Type: købeprogram

Download Ben 10 Alien Locator til iPhone

Har du børn eller er du bare selv vild med Ben 10 universet, bør du læse mere her. For nu har du mulighed for at få Ben 10 til din iPhone.

Ben 10 udspiller sig fra den amerikansk tegnefilmserie, der handler om Benjamin Tennyson, som besidder den fantastiske egenskab, at han kan forvandle sig til 10 forskellige rumvæsner via hans Omnitrixen (Et meget specielt rum-ur).

Ben 10, er det gode imod det onde og nu kan du hjælpe til i kampen. Ben 10 bliver sendt på Cartoon Networks og er en utrolig populær tegnefilmsserie blandt børn. Så har du et barn der kender til Ben 10, vil denne iPhone app bestemt falde i god jord.

Målet i Ben 10 er simpelt! Klik og indsamle de rumvæsner du bliver bedt om i højre side, så hurtigt som muligt i et kapløb mod uret - jo hurtigere du gør det, jo flere point får du. Jo flere point, jo mere DNA og for at gennemføre spillet skal du have et vist niveau af DNA på hvert bane.

Hver gang du klikker på et rumvæsen, splintres og forsvinder det, og så kommer der flere til. Når du har ryddet hele skærmen får du dit resultat. Men igen så handler det om at være hurtig.

Spillet bliver naturligvis løbende sværere og sværere, jo længere du kommer frem og det er super vigtigt du følger godt med og er fokuseret.

Ben 10, er naturligvis nok mest tiltænkt på børn imellem 8 og 12 år eftersom at man trækker mange reference til serien. Spilmæssigt er Ben 10 god underholdning og specielt når man kommer lidt længere frem. Grafikken er gennemført og udviklerne har virkelig formået at indarbejde "The Ben 10 theme".

Når det er sagt! Så må vi erkende at, spillet hurtigt blev ensformigt og en smule kedeligt. Jo udfordringerne udviklede sig, men man kunne godt have brugt lidt mere varierende opgaver.

Har du et barn som er opslugt af Ben 10, så er denne app perfekt og vil helt sikkert være et hit. Men søger du et spil som skal kunne underholde dig, indover flere timer, så det nok ikke Ben 10 der lever op til dine forventninger.

Men prøv Ben 10 og se om du kan komme hele vejen igennem. Du har naturligvis mulighed for at hente en gratis version af Ben 10 Alien Locator via Apple App Store.

Screenshots af Ben 10 Alien Locator til iPhone 1.1

Videoer om Ben 10 Alien Locator til iPhone 1.1

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk