Bumpy Road til iPhone til Apple

Bumpy Road til iPhone 1.0

Udfordre din finger færdigheder med Bumpy Road

May 26, 2011
Opdateret: May 27, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Simogo Handelsbolag

Størrelse: 30.8 MB

Type: købeprogram

Download Bumpy Road til iPhone

I Bumpy Road, er det din reaktionsevne samt finger færdigheder der kommer på spil. Hjælp det lille ægtepar, i den blå bil igennem en masse forskellige forhindringer.

Hvis du er til Gennemført grafik, en god historie samt underholdende gameplay, så er Bumpy Road bestemt noget du skal tjekke ud. Spillet kombinere alle de basis elementer for et rigtig godt spil.

Bumpy Road er et "High-score" spil, hvor du styre et ægtepar som har sat sig for, at tage på en "Road Trip down memories lane". Du skal simpelthen hjælpe dem med at finde de gamle minder, som de har haft sammen.

Grundlæggende handler det om at køre så langt som muligt og indsamle så mange point som muligt. Men det er præsis her udfordringerne udspiller sig.

Du styre nemlig ikke selve bilen, men som titlen siger, er det vejen du kontrollere. Det er nemlig sådan, at når du trykker på vejen, stiger den og på den måde kan du styre bilen fra side til side eller ved at trykke under bilen, hopper den op i luften.

Der er 2 såkaldte "Game-modes" Evergreen Ride og Sunday Trip:

I Evergreen Ride, kører du enten indtil du løber tør for benzin eller indtil du falder i et hul. På din tur vil du være i stand til at indsamle dimser, der f.eks. vil fylde din tank, så du ikke løber tør for benzin.

Når du samler dimser nok, vil spillet belønne dig med en bonus vej, der ikke har nogen farer eller udfordringer, bare et væld af dimser der kan indsamles til, at øge din samlede point score.

Der vil også på turen vise sig små polarid ikoner. Det er vigtigt du for indsamlet dem, da det er ægtepares mindre.

I Sunday Trip, handler det primært om, at kommer fra start til slut hurtigst muligt.

I modsætning til Evergreen Ride, er der ingen huler som de kan falde i, så dit primær fokus er, at afslutte hurtigst muligt. Du kan stadig samle dimser samt nogle speed elementer, såsom øger din fart og i sidste ende forbedre din samlede tid.

Dette er et platform arcade spil på til den store guld medalje. Noget af det første du vil tænke på, er nok de gode gamle dage med "Mario Brothers" grundet banernes opbygning.

Så kan man selvfølgelig sige til sig selv: Hvorfor lave for meget om på en kæmpe succes.

Når man spiller Bumpy Road, kan man virkelig mærke, at der er kælet for detaljerne. Alt fra det grafiske samt lyden, som for en til at føle sig lidt nostalgisk og virkelig er med til at give dette spil sin helt egen dimension til selve gameplayet som bare total gennemført.

Skal man være lidt kritisk og det skal vi jo her på Realapps.dk. Så er selve touch funktionen meget følesom. Vi oplevede mange gange at bilen lave et hop, selv om vi trykkede ved siden af bilen.

Derudover er der lidt med prisen. Jo det er bestemt et godt spil og 18 kr. er jo heller ikke mange penge, men når vi spillede Bumpy Road kunne man ikke lade vær med at tænke på det kostede 18 kr og at man ville få ligeså meget sjov ud af Angry Birds til 6 kr. Der er kun 2 historier Evergreen og Sunday trip.

Det skal så nævnes, at banerne er nye for vær gang du starter Bumpy Road op og det er bestemt en god detalje. Meeen det kunne være godt, med lidt flere variationer af banerne rent grafisk og forhændringsmæssigt.

Derudover er det som sagt et utrolig gennemført spil, som vi klart kan anbefale. Derfor få Bumpy Road også 4 stjerner herfra.(NB: Læs denne guide til hvordan du downloader og flytter apps fra iTunes til din iPhone)

Screenshots af Bumpy Road til iPhone 1.0

Videoer om Bumpy Road til iPhone 1.0

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk