Cut The Rope til iPhone til Apple

Cut The Rope til iPhone 1.3

Hjælp den lille frø med slik sulten

June 17, 2011
Opdateret: June 17, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Chillingo Ltd

Størrelse: 19.8 MB

Type: købeprogram

Download Cut The Rope til iPhone

Et af App Store helt store hits, er Cut the rope til iPhone og det er bestemt ikke mindre end frikin mega sjovt.

Målet med spillet er at fodre slik til det lille frø grønne monster, alt imens du skal indsamling flest mulige stjerner per niveau.


Alle baner er opdelt i 5 kasser: pap, stof, folie, gave, og kosmisk (med endnu en boks lovet som en gratis opdatering engang i den nærmeste fremtid).

Hver æske indeholder 25 niveauer og ialt 125 individuelle baner, 375 mulige stjerner. Så man får bestemt noget for sine penge.

Pap, den første af fem kasser og bestemt også den nemmeste. Denne kasse er en slags intro til funktioner i spillet. Men hurtigt, introducerer spillet en masse andre elementer, du skal bruge for at
kunne opnå en tre-stjernet rating.

Der er f.eks. en boble, der vil flyve dit slik op i luften og ud af skærmen, hvis du ikke popper boblen på forhånd.

Cut the Rope er super sjovt, derudover ser det også godt ud. Visualet er det farverigt. Lyse og skarpe farver med en unik grafisk stil, der er perfekt til dette spil.

Det er sådan lidt tegneserie-agtigt design kombineret med et super godt gameplay, der gør spiller Cut The Rope til en af de helt store.

Cut The Rope er et puslespil. Spillet er inspireret af puzzle spil af år tidligere, men medfører en masse ideer, sammen med en følelse af formål og retning.

Den forsøger ikke at være for meget og leverer bestemt, hvad det lover.

Et sjovt, nemt, pick-up-and-play spil, der kan nydes af spillere, derfor skal Cut the Rope også have 5 ud af 5 stjerner.(NB: Læs denne guide til hvordan du downloader og flytter apps fra iTunes til din iPhone)

Screenshots af Cut The Rope til iPhone 1.3

Videoer om Cut The Rope til iPhone 1.3

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk