Feed me oil til iPhone til Apple

Feed me oil til iPhone 1.0.1

Foder montrene så verden ikke går under

June 17, 2011
Opdateret: June 17, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Chillingo Ltd

Størrelse: 12.2 MB

Type: købeprogram

Download Feed me oil til iPhone

Denne verden kan bestemt godt fremstå lidt underligt. Kæmpe monstre, der hunger efter olie. En verden, hvor sult hovere, og sultten kan kun stilles ved at hælde u-raffineret olie i munden på de gigantiske skabninger.

Feed Me Oil er et flydende fysik puslespil, hvor målet er at guide olie nok frem til monster munden

For at gøre det lidt nemmere for dig har du en række værktøjer du har bla. fans, bjælker, magneter og andre mærkelige vind værktøjer.

Når du starter en ny bane, skal du ved hjælp dine værktøjer finde ud af hvordan du hurtigst og bedst på guide olien over til montreret.

Det vigtigt du forsøger at løse opgaven med mindst mulige objekter.

Det er faktisk også det der gør spillet sjovt. Du skal hele tiden finde nye løsninger og udtænke de bedste muligheder. Det lyder nemt, men det er det ikke altid.

Hvis vi skal være kritiske, så det faktisk også lidt det der er problemet med dette spil. Konceptet gentages på alle niveauer og efter de først par baner, bliver man træt af at lave det samme og samme.

De fleste niveauer har en løsning, og der er ikke rigtig nogen måde at løse den ved hjælp af dine egne ideer. I hvert fald ikke, hvis du ønsker at opnå tre stjerner score.

Grafisk har man ikke andet formået at lave en anderledes og interessant verden og musiken er mindst ligeså alternativ, men giver en god dybe til spillet.

Der er 45 niveauer, og nogle ekstra bonus niveauer til rådighed giver et par timers puzzle spil.

Spillet kommer med Crystal integration til leaderboards, og resultater. Det kunne være rart med flere Game Center muligheder.

Præsentationen i spillet fungere rigtig godt og de lyse grafik elementer skaber en god atmosphere. Det er nemt at planlægge et niveau. Olien er godt animeret, men opfører sig temmelig underligt. Magneter tiltrækker ikke olien som i det virkelige liv.

Udvikleren har taget en hel del friheder til at skabe en fysik spil uden at tage hensyn til virkelige fysike love.

Feed Me Oil er et godt lille fysik puslespil og fortjener bestemt 4 gode stjerner. Men mangel på flere individuelle løsninger og det gentagende koncept for spillet til at falde.
 
Der findes bestemt andre ligeså gode spil derude, når det kommer til gameplay, men Feed Me Oil er stadig en værdig tilføjelse til genren giver et par timer af olie-fodring underholdning.

Screenshots af Feed me oil til iPhone 1.0.1

Videoer om Feed me oil til iPhone 1.0.1

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk