NBA JAM til iPhone til Apple

NBA JAM til iPhone 1.0.2

Test dine skills som NBA JAM MASTER

June 15, 2011
Opdateret: June 15, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: EA GAMES

Størrelse: 129 MB

Type: freeware

Download NBA JAM til iPhone

Godt gameplay med en masse DUNKS og sindsyge kommentator. Med NBA JAM spiller du 2 on 2 - Lakers vs. Boston og nu handler det om at masse den modparten med de vildeste dunks og bloks.

Let´s get it on FIRE BOOMSHAKALAKA


I NBA JAM lite til iPhone har du mulighed for at teste spillet. Du har kun 2 hold og 1 kamp. Men det giver bestemt et godt indtryk og god underholdning.

Start med at gennemgå et træningsforløb hvor du lære at styre din mand, dunke og meget mere. Når du så har styr på basic, er det til ballcourten og smadre din modstander med de fedeste dunks og treepointers.

Grafisk er der bestemt ikke noget at komme efter og underholdningsværdien er høj. Man skal lige vende sig til styreingen. Men når det er på plads er det KABOOM

Kommentatorne er vilde og højtråbende, hvilket bestemt giver en ekstra dybde i spillet.

Man kunne godt have lavet nogle flere valgmuligheder i lite versionen, men full version er bestemt noget man skal hente, hvis det fanger en.

Her har du 30 hold, dine favorit NBA stjerner! legender fra den klassiske arkade tid som f.eks. Scottie Pippen, Dennis Rodman, og Danny Manning - samt nogle hemmelige spillere.

NBA JAM FULL kan hentes her

Når man samler det overstående, så fortjener NBA JAM bestmet 4 stjerner, selvom man godt kunne have tænkt sig bare lidt flere muligheder i lite versionen.(NB: Læs denne guide til hvordan du downloader og flytter apps fra iTunes til din iPhone)

Screenshots af NBA JAM til iPhone 1.0.2

Videoer om NBA JAM til iPhone 1.0.2

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk