Tiny Wings til iPhone til Apple

Tiny Wings til iPhone 1.1.0

Få den tykke fugl AIR BORN

June 07, 2011
Opdateret: June 12, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Andreas Illiger

Størrelse: 11.6 MB

Type: købeprogram

Download Tiny Wings til iPhone

I Tiny Wings spiller du en fugl, der har spist en smule for meget, hvilket gør dig en smule tunge. Du er simpelthen ikke i stand til at flyve som andre normale fugle, du er simpelthen for tung til dine små vinger

Men du drømmer om at flyve hele tiden, og med hjælp fra dine omgivelser, bliver denne drøm til virkelighed.


Brug det kuperede terræn til din fordel, her vil du samle hastighed ved at glide ned ad skråninger, for at blive skudt ud fra den næste top bakke.

Ligegyldigt hvor hårdt du flappen dine små vinger, vil du ikke være i stand til at holde dig AirBorn. Derfor skal du hele tiden ned til jorden for at samle fart til at holde dig luften.

Vi vil bestemt ikke tøve med at give Tiny Wings 5 stjerner. Spillet er yderst underholdende og den grafiske oplevelse er helt i top. Bestemt et godt køb.

I øjeblikket tilbyder spillet en række features som f.eks. resultater og et enkelt high score board, men Game Center integration er i værkerne sammen med yderligere ranglisterne for at dække en bredere statistik, hvilket også vil give spillet endnu mere pondus.
 
Flere opgraderinger og endda yderligere fugl typer ville være velkomne.

Retina Display ville være en fed detalje, men samtidig kan det ødelægge den unikke akvarel-agtig look spillet tager udgangspunkt i.(NB: Læs denne guide til hvordan du downloader og flytter apps fra iTunes til din iPhone)

Screenshots af Tiny Wings til iPhone 1.1.0

Videoer om Tiny Wings til iPhone 1.1.0

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk