Onside til iPhone til Apple

Onside til iPhone 1.0

En MUST have app til alle sportsfreaks

May 07, 2011
Opdateret: May 13, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Relationhouse

Størrelse: 2.1 MB

Type: freeware

Download Onside til iPhone

Med Onside app´en kan du holde dig opdateret med hvad der sker med dine farvorit hold, plus meget mere.

Du starter simplethen med at vælge én eller flere af dine favorit hold. Når du så klikker klikker ok, får du en liste med alle de seneste nyheder fra og om dine hold.. Du kan naturligvis redigere i dine hold, så du kan følge med i de hold, der har din interesse pt.

Du kan læse nyheder og se videoer og fra dette danne dig et overblik over den nuværende fodbold situation. Du kan holde tæt øje med følgende ligaer:

- Superliga

- Champions Leauge

- Premier Leauge

Har du også en lille gambler i maven er der også direkte adgang til Bet24 endnu en lille lækker detalje. En anden god ting ved denne app er, at onside konstant vil levere den bedste vare, derfor har du mulighed for at påvirke den, ved at skrive på Onside, hvis du mener der er nogle problemer eller mangler.

Vi fra Realapps.dk vælger at tildele 4 stjerner til denne Onside app, eftersom at alt fungere helt perfekt. Men vi kunne godt tænke os, det var muligt, at vælge imellem flere forskellige favorit hold men det kommer vel, når vi har givet dem besked :)

Realapps.dk kan klart anbefale denne app, hvis man elsker fodbold og det gør vi!(NB: Læs denne guide til hvordan du downloader og flytter apps fra iTunes til din iPhone)

Screenshots af Onside til iPhone 1.0

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk