Nike BOOM til Apple

Nike BOOM 1.7.2

Boost din træning med nike boom

June 13, 2011
Opdateret: June 13, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Nike

Størrelse: 15.4 MB

Type: freeware

Download Nike BOOM

Nike boom er din jukebox samt motivator når du træner.

Nike Boom er en gratis app, der synkroniserer din musik med din træning til at holde dig fokuseret og i zonen. Det er også udstyret stemme overs fra verdens top atleter og trænere til at skubbe din videre.


Når du har startet app´en, skal du blot vælge din sport og den type træning, du ønsker.

Vælg derefter en spilleliste, og lad musiken hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning rutine.

Når du første gang åbner op for app du får en chance for at vælge "din sportgren", her kan du bla. vælge Basketball, Fodbold, Hockey eller football. Hver sport kommer med en pakke af filer som du kan download, for at den optimale lyd til at motivere dig.

Du angiver din træning tidslængde, samt hvor langtid du ønsker at varme op og køle ned. Ved at vælge din spilleliste så er du klar til at træne!

Med 10 minutters mellemrum i hele din træning, du vil høre motiverende meddelelser fra trænere og top atleter indenfor din valgte sportsgren.

Overordnet er det en rigtig gennemført app. Let at gå til og ser endda lækker ud. Men det er bare ligesom om der mangler
noget.

Det kunne være fedt, hvis man kunne tilrettelægge et trænings program med f.eks. video. Grundlæggende virker det mere som en smart musik afspiller med tid og så er der lige et par motiverende ord engang imellem.

Vil nok mene Nike kunne gøre det her meget bedre 2 stjerner. Derudover fylder den faktisk ret meget, eftersom at du yderligere
skal downloade content når du starter appen op (altså iforhold til mange andre).

Screenshots af Nike BOOM 1.7.2

Videoer om Nike BOOM 1.7.2

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk