Nike Traning Club til iPhone til Apple

Nike Traning Club til iPhone 2.3

Tranings app til kvinder fra nike

June 14, 2011
Opdateret: June 14, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Nike

Størrelse: 470 MB

Type: freeware

Download Nike Traning Club til iPhone

Nike traning Club til iPhone er et must til alle kvinder der går til den i træningscenteret.

Nike Training Club primært rettet mod kvinder. Men det skal ikke forhindre mænd fra at downloade denne app. Da den er langt mere gennemført end Nike Boom, men øvelserne er rettet mod kvinder.


Denne app er primært baseret på behov og som et uddannelses værktøj. Den kan bruges til folk på alle niveauer om du er begynder eller erfaren.

Der er fire områder "Get Lean", "Get tonet", "Get Strong" og "Get Focused", som har en række fokuserede øvelser til forskellige typer af kroppe.

Hvert afsnit indeholder et underafsnit, der viser forskellige øvelser, alt efter hvilket niveau du er på. Hvis du er nybegynder søger at opbygge styrke, kan du starte ud "Magnum" træning, der indeholder 45 minutters hurtige træning, men hvis du er die-hard, kan du tage på 45 min "Adrenaline Hit", som helt sikkert vil efterlade dig godt svedig.

Hver øvelse i app er ledsaget af et sæt billeder, som guider dig gennem bevægelser, samt en video, der viser den perfekte bevægelse og disse videoer er i meget høj kvallitet.
 
Denne app er total gennemført grafisk, der er simpelthen intet at komme efter her og det er bestemt med til at højne app´ens kvalitet.

Når du har klaret en del af træning, kan du begynde at arbejde hen imod Nike Uddannelse Club. Her bliver du belønnet med forskellige opskrifter og ekstra øvelser fra en række kendte instruktører.

Derudover har du mulighed for at træne til din favorit musik, samtidig med at du bliver motiverede af en række forskellige stemmer. Det fungere faktisk rigtig godt og bestemt med til at gøre app´en endnu bedre.

Her på realapps kan vi godt se når noget er gennemtænkt og derfor skal denne app have 5 stjerner også selvom den fylder en del.

Det siges at der er meget fokus på denne app fra Nikes side og at de løbende vil opdatere den med en masse nye features.

Så mangler der bare en der er ligeså gennemført til mænd.

Bemærk: Du skal bruge en lille / mellemstor yoga bold og nogle passende dumbbells til nogle af øvelserne. Men det kan du finde i alle træningscenter med respekt for dem selv.

Screenshots af Nike Traning Club til iPhone 2.3

Videoer om Nike Traning Club til iPhone 2.3

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk