Keynote til iPhone eller iPad til Apple

Keynote til iPhone eller iPad 1.5

Lav lyn hurtige powerpoints på din iPhone eller iPad

December 29, 2011
Opdateret: December 30, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Apple Inc.

Størrelse: 231 MB

Type: købeprogram

Download Keynote til iPhone eller iPad

Apples egen Keynote app er perfekt hvis du ønsker at lave præsentationer til skolen eller jobbet.

Med Keynote kan du hurtigt og nemt lave præsentationer. Keynote fungere bare rigtig godt med touchskærm fordi at man trækker sit indhold rundt på skærmen. Man har en masse forskellige samt flotte skabeloner at vælge imellem, det er naturligvis også med til at gøre det nemt at hurtigt skabe en ny præsentation.

Man kan finjustere utrolig mange ting i sit layoutet og derudover kan du vælge imellem et hav af effekter og tweeks som giver din præsentation den ekstra dimension.

De billeder du ønsker at bruge impotere du fra dit foto-bibliotek, men det er også en af de ting som kan være lidt bøvlet. Det er intet problem hvis du bare tager et billede på din iPhone, men skal du derimod have nogle billeder fra din comp, skal det gøres via iTunes.

Her på realapps.dk forslår vi så at du vælger at downloade et freeware program som f.eks. 4media

ligesom at man man importere billeder fra sit foto-bibliotek. Ligesom de andre iWork apps, så er det utrolig gennemført og kvaliteten af denne app er helt i top.

Keynote læser også PC-filer fra Microsoft PowerPoint (.ppt) og umiddelbart ser det meget ens ud, når man importerer powerpoint-filer til Keynote.

Screenshots af Keynote til iPhone eller iPad 1.5

Videoer om Keynote til iPhone eller iPad 1.5

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk