Blackberry Apps

Om styresystemet Blackberry

BlackBerry er en smartphone udviklet og designet af den canadiske virksomhed RIM, Research in Motion, og blev for første gang introduceret i 1999. BlackBerry er som smartphone ikke specielt udbredt i Danmark og henvender sig primært til forretningsfolk som primært bruger deres BlackBerry som arbejdsredskab. Alle BlackBerry smartphones benytter RIMs eget styresystem som er døbt BlackBerryOS. Som udgangspunkt er alle BlackBerry smartphones udstyret med en e-mail klient, kalender, Google søgemaskine, Twitter og en del andre standard apps. RIM har tilpasset ma…

Blackberry apps inddelt efter kategori og genre

De nyeste smartphone apps anmeldt til Blackberry på RealApps.dk

 • BlackBerry App World

  Få adgang til apps til din BlackBerry

  RIM, Research in Motion, som er producenten bag BlackBerry har udviklet en portal til download af apps til alle typer af BlackBerry smartphonen.

 • Opera Mini til BlackBerry

  Surf hurtigere på nettet med din BlackBerry

  Opera Mini til Blackberry er en kompakt browser, der udmærker sig ved sin hastighed når du surfer på Internettet.

 • Windows Live Messenger til BlackBerry

  MSN til din BlackBerry smartphone

  Windows Live Messenger til BlackBerry er den populære chatklient fra Microsoft, men nu udviklet og tilpasset din BlackBerry smartphone.

 • Twitter til BlackBerry

  Twit dit budskab til verden!

  Er du på Twitter, så kan du downloade denne app til din BlackBerry smartphone og gøre alle de ting du plejer, når du "kvidrer" dit budskab til dine medlemmer og kontaktpersoner.

 • BlackBerry Messenger

  Chat med BlackBerry Messenger

  BlackBerry Messenger er den officielle chatklient fra RIM til alle BlackBerry smartphones.

 • Facebook til BlackBerry

  Gå på Facebook via din BlackBerry

  Download denne app og få Facebook på din BlackBerry smartphone, så du kan komme i kontakt med dine venner og følge med i deres statusopdateringer og opdatere din egen profil, imens du er på farten.

 • BlackBerry Desktop Manager

  Synkronisér filer og data fra BlackBerry til PC.

  Med BlackBerry Desktop Manager kan du synkronisere din BlackBerry smartphone med din Windows eller Macintosh computer og på den måde tage backup af dine filer og dele filer problemfrit. Denne app er den officielle BlackBerry Manager fra R…

Vi sætter focus på Blackberry

...nge af de populære apps specifikt til BlackBerry, så de virker optimalt på brugerens smartphone. I vores kategori for BlackBerry anmelder og lister vi de bedste apps til din BlackBerry smartphone. De fleste apps finder vi via BlackBerry App World og anmelder på dansk. Alle anmeldelserne er opdelt i overordnede kategorier for at gøre det nemt for brugere at finde spændende apps indenfor en bestemt genre. Alle de anmeldte BlackBerry kan frit downloades og koster en bestemt app penge at erhverve, så skal du købe den via BlackBerry App World.

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk