Opera Mini til BlackBerry til Blackberry

Opera Mini til BlackBerry 6.0.2

Surf hurtigere på nettet med din BlackBerry

May 05, 2011
Opdateret: May 05, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: Opera

Størrelse: 0,5

Type: freeware

Download Opera Mini til BlackBerry

Opera Mini til Blackberry er en kompakt browser, der udmærker sig ved sin hastighed når du surfer på Internettet.

Bruger du Opera Mini browseren på din Windows eller Macintosh computer, så bør du også installere den på din smartphone. Opera Mini tilpasset en smartphones mindre skærm og har mange gode funktioner.

Rent brugermæssigt, så benytter Opera Mini "tab-baseret" browsing, der betyder at et enkelt browservindue kan indeholde mange faneblade som hver især fungerer som et browservindue. På den måde behøver du kun et aktivt browservindue åbent ad gange.

Ønsker du at åbne flere faneblade i det aktive browservidnue, så skal du blot klikke på den lille "plus-pil" i det øverste højre hjørne.

Der er masser af indstillinger som du nemt kan re-konfigurere i Opera Mini - f. eks kan du justere "privacy" indstillinger, så de matcher dine præferencer. Funktioner som bogmærker og browserhistorik understøttes også af Opera Mini.

Samlet set, så er Opera Mini på nuværende tidspunkt nok den mest alsidige og hurtigste mobile browser. Det taler også til Opera Minis fordel, at brugerfladen ikke skæmmes af unødvendige knapper og genveje. Desværre understøtter Opera Mini ikke installation af tredjeparts tilføjelsesprogrammer.

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk