Socialt Netværk til Blackberry

Genren socialt netværk indeholder et bredt udvalg af apps til din BlackBerry smartphone, der gør det nemmere at kommunikere, netværke, finde nye venner og kontaktpersoner, sende beskeder, foretage opkald, dele filer og data med din BlackBerry. Du kan også finde apps, der hjælper med at synkronisere data fra din BlackBerry til din Windows eller Macintosh computer. De fleste af de apps vi anmelder i denne kategori er under licensen freeware, men nogle stykker koster penge.

De nyeste smartphone apps anmeldt til Blackberry på RealApps.dk

 • Windows Live Messenger til BlackBerry

  MSN til din BlackBerry smartphone

  Windows Live Messenger til BlackBerry er den populære chatklient fra Microsoft, men nu udviklet og tilpasset din BlackBerry smartphone.

 • Twitter til BlackBerry

  Twit dit budskab til verden!

  Er du på Twitter, så kan du downloade denne app til din BlackBerry smartphone og gøre alle de ting du plejer, når du "kvidrer" dit budskab til dine medlemmer og kontaktpersoner.

 • BlackBerry Messenger

  Chat med BlackBerry Messenger

  BlackBerry Messenger er den officielle chatklient fra RIM til alle BlackBerry smartphones.

 • Facebook til BlackBerry

  Gå på Facebook via din BlackBerry

  Download denne app og få Facebook på din BlackBerry smartphone, så du kan komme i kontakt med dine venner og følge med i deres statusopdateringer og opdatere din egen profil, imens du er på farten.

 • BlackBerry Desktop Manager

  Synkronisér filer og data fra BlackBerry til PC.

  Med BlackBerry Desktop Manager kan du synkronisere din BlackBerry smartphone med din Windows eller Macintosh computer og på den måde tage backup af dine filer og dele filer problemfrit. Denne app er den officielle BlackBerry Manager fra R…

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk