BlackBerry Desktop Manager til Blackberry

BlackBerry Desktop Manager 6.0.2.44

Synkronisér filer og data fra BlackBerry til PC.

April 29, 2011
Opdateret: April 29, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: RIM

Størrelse: 68

Type: freeware

Download BlackBerry Desktop Manager

Med BlackBerry Desktop Manager kan du synkronisere din BlackBerry smartphone med din Windows eller Macintosh computer og på den måde tage backup af dine filer og dele filer problemfrit. Denne app er den officielle BlackBerry Manager fra RIM som er producenten af BlackBerry.

Holder du dig ajour med aftaler og møder via din kalender på din BlackBerry, så kan du nemt synkronisere den med stationære computer og på den måde altid have en opdateret kalender til rådighed. Du kan også synkronisere beskeder, SMS'er, e-mails, billeder, videoer, lydfiler og meget mere med din PC. Udover at synkronisere og dele filer kan du også anvende BlackBerry Desktop Manager til at installere nye apps direkte til din BlackBerry smartphone.

Brugerfladen i BlackBerry Desktop Manager har et brugervenlig touch, der gør det til en leg at synkronisere filer. Det er blot at klikke på den relevante ikon i BlackBerry Desktop Manager og derefter følgende den indbyggede GUI (grafiske brugerguide).

Den eneste ulempe ved BlackBerry Desktop Manager er, at downloaden er på over 200 MB og det tager en krig at færdiggøre installationen. Det er heldigvis ventetiden værd. Desuden er Bluetooth forbindelsen via BlackBerry Desktop Manager lidt besværlig og kræver nok lidt tid at få til at virke.

Men har du behov for at tage backup, synkronisere og dele data fra din BlackBerry smartphone, så er BlackBerry Desktop Manager klart den bedste app til formålet.

Screenshots af BlackBerry Desktop Manager 6.0.2.44

Videoer om BlackBerry Desktop Manager 6.0.2.44

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk