BlackBerry App World til Blackberry

BlackBerry App World 2.0

Få adgang til apps til din BlackBerry

May 06, 2011
Opdateret: May 06, 2011
Anmelderens rating

Udvikler: RIM

Størrelse: 12

Type: freeware

Download BlackBerry App World

RIM, Research in Motion, som er producenten bag BlackBerry har udviklet en portal til download af apps til alle typer af BlackBerry smartphonen.

BlackBerry App World fungerer på samme måde som Android App Market, Apple App Store osv.

Som bruger kan du download BlackBerry App World til din stationære computer, bærbare computere eller BlackBerry smartphone. Via BlackBerry App World kan du navigere rundt i de mange kategorier og finde nye og spændende apps.

Det er relativt nemt at finde rundt i de forskellige kategorier og du bliver løbende præsenteret for de mest populære apps, både de gratis og dem som koster penge. Du kan også læse "reviews" og anmeldelser fra andre brugere som har installeret og evalueret den pågældende app.

Eftersom BlackBerry smartphonen ikke er så udbredt i Danmark, så er BlackBerry App World ikke oversat til dansk og det kan selvfølgelig give problemer for nogle brugere. Men har du problemer med sproget, så kan du altid benytte Google Translate til at få en nogenlunde oversættelse.

I BlackBerry App World er der både gratis apps som du frit kan downloade. Du kan også finde en del apps, der koster penge at bruge 100%. Her er betalingsformen for indeværende PayPal.

En ulempe ved BlackBerry App World er, at RIM ikke har en fortrydelsesret for købere. Så er du utilfreds med en app du har købt via BlackBerry App World, så kan du ikke umiddelbart få dine penge tilbage. Og det er heller ikke optimalt, at man som køber ikke kan bruge VISA eller lignende kreditkort til betaling, men er tvunget til at oprette en PayPal konto.

Screenshots af BlackBerry App World 2.0

Videoer om BlackBerry App World 2.0

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk