Guider: App fra iTunes til iPhone

App fra iTunes til iPhone

May 01, 2011

Hvordan flytter jeg apps fra iTunes til min iPhone?

Sådan flytter du apps fra iTunes til din iPhone.

(Du kan følge denne guide via vores screenshots, hvor hele gennemgangen er illustreret)

 

Screenshot 1.

Finder du en app på realapps.dk, starter du med at klikke på download, herefter bliver du videresendt til appstore, klik så på "View in iTunes" altså "Vis i iTunes". Derefter vil du blive spurgt om du ønsker, at åbne den i iTunes og her klikker du ok.

Screenshot 2.

Nu er iTunes åben og nu skal du downloade det til din iTunes. Det gør du ved at klikke på "Free app" eller "Buy app".

(NB: Hvis det er første gang, at du overføre app til din iTunes, vil den bede dig oprette en iTunes konto. Følg guiden og husk det er vigtigt du også indtaster dine kontooplysninger også selv om det er en free app, du vil hente.)

Når du har gjort overstående, vil overførelsen starte. Hvorefter du kan finde din app under programmer i side menuen.

Screenshot 3.

Nu vælger du din "iPhone" i side menuen og klikker på "Programmer" i top menuen. Nu er det vigtigt at du husker, at afkrydse "Synkronisere Programmer" samt den app du ønsker at overføre. Når synkroniseringen er færdig kan du, koble din iPhone fra og nu er din app klar.

(NB: I vores test, havde vi en masse apps på den pågældende iPhone og de var kategoriseret i mapper, efter at synkroniseringen var overstået, havde den fjernet alle mappe og de pågældende apps lå selvstændigt på skrivebordet. Hvis du ved hvordan man undgår dette, må du meget gerne skrive en kommentar)

Tilbage

Screenshots af App fra iTunes til iPhone

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk