Guider: Hvid iPhone uden at købe den

Hvid iPhone uden at købe den

April 28, 2011

Har du i forvejen en sort iPhone 4, men bare helt vildt gerne vil have den hvide? Så dette måske guide for dig, så kan du få en hvid iPhone uden at købe den.

iPhone 4 fåes nu i sort og i hvid. Men som vi alle ved er det også en smartphone i den dyre ende. Så har du købt din iPhone 4 i sort og nu bare brænder for at have en i hvid, så kan du gøre noget ved det.

Advarsel: Har du ingen erfaring har med at skille elektronik ad, kan din iPhone 4 måske blive ødelagt. Ligeledes vil garantien til din iPhone 4 bortfalde, når du selv begynder at skille den ad. Realapps.dk står ikke til ansvar for handlinger fortaget efter at have læst denne guide.

Når det er sagt, kan det lade sig gøre, men du skal være fingernem. Engadget.com har valgt at springe på opgaven. Det eneste du skal gøre er at købe nogle reservedele fra kina og som sagt, få styr på fumlefingrene.

Dine reservedele er følgende:

Front pris: ca. 318 kr.
Back pris: ca. 586 kr.
Homeknap pris: ca. 38 kr.

Men som sagt, finder du disse reservedele på et hav af kiniske sider og priserne kan
godt variere. Derudover er det ikke alle ord som google oversætter, så kender du en
kineser, ville det være en fordel.

Når du har fået bestilt og modtaget dine reservedele, skal du bruge iFixit guide til, at skille din iPhone 4 ad og naturligvis samle den igen. For at tage Fronten af, skal du bruge denne guide.

Hvis du tænker, hmm det lyder sku for voldsomt, så vil vi her på Realapps.dk nok give dig ret. Det er et farligt projekt, for det er som realt ikke noget problem at skille ad, men derimod at skulle samle det igen, plejer at være en anden historie.

Men tiden skal man nok også kunne få firmaer i Danmark til at gøre det, som en service. Der går nok bare lidt endnu, så realapps anbefaler du fatter tålmodighed.

Tilbage

Screenshots af Hvid iPhone uden at købe den

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk