Nyheder: Antivirus til din Android enhed

Antivirus til din Android enhed

March 12, 2017

Undgå malware på din Android enhed med AVG Antivirus.

AVG Antivirus til Android sporer og fjerner virus på dine filer, downloads og e-mail vedhæftninger og scanner alle links, som du følger - på internettet, i dokumenter, eller e-mails for at kontrollere for sikkerhed og i at du forhindres i at nå frem til malware, eller phishing hjemmesider.

 

En firewall blokerer for netværksangreb og værktøjer til kryptering og effektiv sletning af filer sikrer, at dine fortrolige oplysninger forbliver private.

 

App’en har også en kraftfuld, central antivirus- og browser beskyttelse, men tilføjer yderligere en mængde antityveri funktioner. Sammen med de sædvanlige valgmuligheder for fjernlokalisering, for at låse, eller slette din udstyrsenhed, kan du også bruge kameraet til at tage et billede af tyven, eller lade din udstyrsenhed automatisk blive spærret, hvis SIM-kortet bliver udskiftet.

 

Yderligere blokerer en call blocker uønskede apps, et værktøj til sikkerhedskopiering sikkerhedskopierer vigtige apps til dit SD kort og App Lock funktionen foretager en passwordbeskyttelse af nøgleapps og indstillinger.

 

AVG Antivirus til Android er en effektiv app, som scanner din enhed for alle former for virus. Real-time beskyttelse sørger for, at du føler dig sikker og også udsættes for et minimum af besvær, selv om du manuelt kan kontrollere særlige filer, mapper blot ved drag-and-drop.

Tilbage

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk