Nyheder: Apple iCloud

Apple iCloud

June 01, 2011

Apple icloud lanceringen er lige rundt om hjørnet

Vi har efterhånden ventet noget tid på, at finde ud af hvad Apple ville gøre med investeringen i CloudMe og nu ser det endelig ud som om at der sker noget.

Apple har nu meddelt at de vil løfte sløret for en ny tjeneste som de kalder for "iCloud" den 6. juni på sin Worldwide Developers Confrence i San Francisco.

Apple har ikke meldt noget specifikt ud omkring præsentationen
men det siges, at Apple længe har forsøgt at skabe et har arbejdet med licenser og samarbejdsaftaler, hvilket inkl. licensaftaler med tre af de fire øverste pladeselskaber, herunder EMI Music, Warner Music og Sony Music.

CNET
rapporterede, at Apple og Universal Music, snart har fået de sidste detaljer på plads i aftalen. 

Den store ting i digital musik i disse dage er den Cloud - dine sange hostet en andens servere, der er tilgængelig for dig fra en række forskellige enheder som f.eks. tablets - computere samt smartphones, i stedet for at være låst fast i en bestemt enhed.

Apple, som er bagmanden for iTunes og iPod, vil indtage sin plads Cloud musik kategorien bag Amazon og Google, som begge bliver lanceret inden for de seneste to måneder.

Apple
vil dog sandsynligvis starte med musik licenser, og det er meningen at gøre det muligt for virksomheden at tilbyde brugerne flere funktioner.

For eksempel kunne Apple scanne brugernes harddiske og derefter streame sange uden at det kræve, at brugeren uploader hver en sang.

Men dette
er en meget vanskelig proces, og noget, som Google og Amazon ligeledes arbejder på.


Det siges, at Apple også arbejder på en løsning i samarbejde med Spotify, og det kunne bestemt være rigtig godt for os Danskere. Eftersom at spotify ikke har mulighed (endnu) for at komme på det danske marked, grundet alle mulige rettigheder osv osv. Det er simpelthen ikke lovligt i Danmark pt.

Det skal dog lige siges, at det faktisk godt kan lade sig gøre, at få spotify, som dansk statsborger, det er bare en smule tricky

Læs mere her: Spotify i DK
eller denne guide Spotify DK guide

Når det er sagt, har vi nu tre sværvægtere, der konkurrerer på Cloud musik området og vi må bestemt håbe, at det vil påvirke udbud samt priser.


Beklager den dårlige video herunder, men den fortæller meget godt baggrunden for Apple´s iCloud (Cloudme)

Tilbage

Videoer om Apple iCloud

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk