Nyheder: Avast Mobile Security & Antivirus

Avast Mobile Security & Antivirus

July 26, 2017

Avast Mobile Security sikrer din Android enhed imod virus og malware.

Avast Mobile Security er en sikkerhedsapp, der sørger for at holde din mobiltelefon eller tabletcomputer sikker. App’en er udstyret med en scanner der går ind og scanner din enheds mobilt styresystem for skadelig ting, og sletter dem hvis den finder nogen.

 

Download Avast Mobile Security

 

Du har mulighed for, at vælge imellem tre forskellige scanningstyper; Hurtig, fuld og tilpasset. Dette giver dig mulighed for, at scanne din computer lige efter dit behov.App’en kommer med diverse skjolde, der går ind og beskytter dig på nettet, beskytter din e-mail konti, Internet Messenger og P2P-forbindelser. Herved skal du ikke bekymre dig om trusler, men blot anvende din Android enhed trygt og sikkert.Derudover er programmet udstyret med en særlig funktion, der automatisk sørger for, at hente og installere de nyeste virusdatabase opdateringer. Dette betyder for dig som bruger, at din Android enhed bliver endnu mere sikker at anvende, fordi app’en hele tiden er opdateret i mod de nyeste trusler.

 


Med funktionen AccessAnywhere kan du oprette forbindelse til andre enheder som har installeret Avast. Herved kan du via en fjernstyring, gå ind og styre app’en, uanset hvor du er, så din computer altid er sikret til det fuldeste.Sidst men ikke mindst kommer Avast med Data Shredder, som sørger for, at dine slettede filer bliver permanent slettede. Dette sikrer dig i mod hackerede som prøver at tilbagebringe dine slettede filer.

 

Datasikkerhed er utroligt vigtigt for dem håndholdte enheder som vi anvender i vores dagligdag – men sikring og datasikkerhed bliver ofte negligeret på mobiltelefoner og tabletcomputere. Hvis du bekymrer dig om din datasikkerhed, så kan du på ABCsiden.dk finde en oversigt og de hjemmesider/tjenester i Danmark som tilbyder løsninger til datasikkerhed.

Tilbage

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk