Nyheder: Avast Mobile Security til Android

Avast Mobile Security til Android

October 28, 2020

Er du også træt af ikke at vide, om din mobiltelefon nu er godt nok beskyttet? Er du ikke klar over, om du passer godt på dine data?

Er du ikke beskyttet mod virus? Så kan det være at Avast Mobile Security til Android, er noget for dig – hvis du altså har en Android-mobil.

Avast Mobile Security er et gratis anti-virus-program, som kan en hel masse forskellige ting. Læs mere, hvis du tror, det er det rette løsning for dig.

Pas på din fortrolighed

Avast Mobile Security til Android er et populært program, som har over 100 millioner downloads. Det er altså noget, som mange mennesker har benyttet sig af. Kundernes vurderinger af programmet er høje. Dette siger noget om, at Avast Mobile Security leverer på de punkter, som de påstår at kunne levere på. Der er altså tale om glade kunder.

En af de ting, du kan bruge Avast Mobile Security til, er at beskytte din fortrolighed. Dette kan du bl.a. gøre ved at forsyne dine apps og billeder med en kode i form af enten en pinkode, fingeraftryk eller et mønster. Hermed er du sikker på, at der ikke er uønskede personer, som kigger på dine oplysninger og filer.

Det er også en mulighed for dig at skjule din aktivitet online. Hermed kan du selv kontrollere, hvor anonym du har lyst til at være. Du kan selv bestemme, hvad omverdenen må vide om din færden på din mobil og på nettet.

Ingen virus

Dette program fra Avast garanterer dig fuldstændig beskyttelse af fx vira og anden uønsket malware på din enhed. Dette gør det ved, at du jævnligt lader din enhed scanne for potentielle trusler. På denne måde kan du opfange problemet, inden det for alvor når at tage fat og virkelig inficere din mobiltelefon.

Med dette program fra Avast vil du blive advaret, inden du installerer potentielle skadelige apps. Det sørger også for at sikkerhedstjekke alle de wifi-netværk, som du er på.

Sidst med ikke mindst beskytter Avast Mobile Security mod farlige links på nettet. Alt i alt er Avast Mobile Security en glimrende og meget sikker metode til at beskytte din enhed mod at blive inficeret af farlige vira og anden malware.

Hjælper dig i hverdagen

Foruden at beskytte din fortrolighed på din mobil og at sørge for, at der ikke er nogen virus på din enhed, kan Avast Mobile Security også i al enkelhed være med til at gøre din hverdag nemmere. Med dette program kan du nemt jævnligt ”rydde op” i din enhed. Dette giver den en bedre ydeevne.

Dette program fra Avast hjælper dig med at slette uønskede filer, og det kan være med til at gøre din enhed hurtigere. Derudover kan programmet også være med til at forlænge din enheds batteris levetid.

Du kan også bruge Avast Mobile Security til at holde øje med, hvordan du bruger din mobil. Programmet er godt til at give dig et yderst overskueligt overblik over, hvilke apps du bruger mest tid på.

Tilbage

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk