Nyheder: De bedste apps til din laptop

De bedste apps til din laptop

April 25, 2016

Læs mere om de apps som vi anbefaler, at du installerer på din laptop eller bærbare computer - de er alle gratis at anvende.

For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din bærbare computer og for at du kan føle dig sikker, når du er på farten, har vi udvalgt 8 applikationer og online tjenester, som er specielt velegnede til laptops og bærebare computere - hvis du står og mangler en billig laptop, så kan du få gode tilbud på laptops hos Refurb.dk.

 

TrueCrypt (gratis): Dette open-source program tillader dig at oprette krypterede områder på din harddisk, eller kryptere hele harddisken. Det er et særdeles vigtigt program for laptop-brugere, hvis du bekymrer dig om nogensinde at den mistes, eller bliver stjålet, kan du sove roligere om natten vel vidende, at i det mindste er dine fortrolige data sikrede imod misbrug.

 

Prey (gratis): Når det drejer sig om tyveri, vil open-source Prey applikationen hjælpe dig med at lokalisere en stjålen laptop (eller smartphone). Med Prey kan du på afstand aktivere funktioner i den manglende enhed, som vil kunne hjælpe dig med at lokalisere den.

 

HTTPS Everywhere (gratis): Denne gratis udvidelse til browseren Mozilla Firefox kan hjælpe med at beskytte dig mod Firesheep sårbarheden – en ubehagelig trussel mod enhver, der anvender offentlig Wi-Fi.

 

Hotspot Shield (gratis): Som et reklame-sponsoreret program kan Hotspot Shield kryptere alle dine data, når du bruger et offentligt, åbent hotspot netværk. Vær imidlertid opmærksom på, når du installerer app'en, at du samtidig skal afvise installationen af uønskede tool bars.

 

SugarSync (gratis for op til 5GB): Denne online tjeneste fungerer på samme måde som Dropbox. Du kan anvende SugarSync i kombination med Dropbox for at opnå yderligere ledig online lagerplads.

 

BatteryCare (gratis): Hjælper dig med at optimere din laptops lithium ion batteri. BatteryCare fortæller dig, hvornår batteriet skal finindstilles (instruktionerne er nemt tilgængelige). Programmet leverer også detaljerede batteristatistikker, der omfatter parametre, som temperatur, aktuel kapacitet og slitage.

 

Anti Explorator: Er en specialiseret app, som er designet til at rette sig mod mangfoldige forskellige former for malware, indbefattet PUP's, spyware, adware, trojanske heste og orme etc. Dens scanning af hele din bærbare computer er både hurtig og omfattende. Den udfærdiger en omfattende rapport efter at have scannet dit system og leverer information vedrørende aktive processer i hukommelsen, i registreringsdatabasen og alle scannede filer. Anti Explorer logfører mange detaljer, viser navn, virustype og målrettet rensning af hvert inficeret emne.

 

AVG Internet Security: Er en vigtig sikkerhedspakke med bla. antivirus, firewall, antispam – som sikkerhedsprogram sporer og fjerner AVG alle virusformer fra din bærbare computer. Applikationen betjener sig af en robust struktur af funktioner, som blokerer inficerede links, mens du browser, kontrollerer filer før du downloader dem og hjælper med at beskytte dine personlige data online og på din computer med udvidede funktioner inden for privatsfære.

Tilbage

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk