Nyheder: Få de bedste sociale apps til din iPad

Få de bedste sociale apps til din iPad

November 27, 2018

Læs om nogle af de bedste sociale apps til iPad.

Der findes efterhånden et stort udvalg af forskellige apps, som kan få dig til at kommunikere med andre via din iPad. Denne artikel er skrevet i samarbejde med den danske nyhedsportal Erhvervsposten.dk.

Uanset om det handler om direkte beskeder, opdateringer eller billeder, har du mulighed for at vise, hvad du foretager dig i dit liv, og din omgangskreds kan respondere på for-skellige måder. Disse sociale apps, som du kan hente på din iPad, giver dig mulighed for at følge med i både tætte venners samt bekendtes liv. Derfor kan du i dag ikke undvære apps som Face-book, Twitter, Instagram etc. Læs med i denne artikel, og bliv klogere på, hvilke sociale apps du vil kunne få gavn af.


Hent Facebook og Twitter som det første

Facebook er formentlig den app, som de fleste af os danskere kender. Facebook kan både bruges til skriftlige og billedlige opdateringer, kommunikation via Messenger og til spil. Desuden kan du også købe og sælge produkter via Facebook Marketplace. Derfor kan du med Facebook på din iPad blot læne dig tilbage og nyde dine venners opdateringer eller få et godt grin med videoer af frem-mede mennesker, hvor du kan relatere til indholdet.

Ligesom Facebook kan du med Twitter blive opdateret om alt lige fra sport og politik til dine helt almindelige interesser. Du kan følge politikere, den amerikanske præsident eller din bedste venin-de og følge med i samt deltage i emner, som denne person lægger ud. Ligeledes kan du skrive et tweet, hvor det er dig, der opdaterer din omgangskreds med, hvad der sker i dit liv. Med Twitter på din iPad har du også mulighed for at chatte med dine venner og andre følgere.


Brug Instagram og Snapchat til underholdning
 
Instagram er billedernes univers. Med Instagram kan du dele et helt særligt billede, du har taget, og du kan følge med i dine venners liv gennem billeder. Du har mulighed for at gøre dine billeder skarpere ved hjælp af forskellige filtre, som kan lægges på, inden du uploader.

Mange kendte personer bruger Instagram, hvilket giver dig mulighed for at følge med i deres liv gennem de historier og billeder, de lægger ud. Med Instagram kan du nemlig lægge et billede eller en video på din såkaldte historie, hvor der er mulighed for at være kreativ med levende tekst og andre effekter. Din historie forsvinder efter 24 timer, hvorefter den ikke vil blive vist igen.

Snapchat er endnu en social app, du kan hente til din iPad, hvor du kan sende billeder til dine ven-ner. Formålet med Snapchat er, at det billede, du sender, forsvinder, når modtageren har set det. Derefter er det ikke længere tilgængeligt nogen steder. Dog bør du vide, at modtageren til hver en tid kan tage et screenshot af dit billede, hvorfor det alligevel kan blive gemt.

Når du sender billeder via Snapchat, har du, ligesom på Instagram, mulighed for at sætte filtre på dit ansigt, så dit billede bliver sjovt. Det kan eksempelvis være et filter af en hund eller en jule-mand. Snapchat tilbyder endvidere samme princip med historie som Instagram, der også efter 24 timer forsvinder.

Tilbage

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk