Nyheder: Få rabat i restauranter med MENUPAY app

Få rabat i restauranter med MENUPAY app

October 28, 2020

Restaurantappen MENUPAY er den bedste app til virksomheder og deres medarbejdere for løsninger til betaling, rabat og loyalitet

Appen tilbyder gode tilbud og rabatkoder samt inspiration, bonus og betaling i kantinen. Eventbooking og integration til økonomisystem er også muligt. Tilmelding er helt gratis – og der er ingen forpligtelser. MENUPAY kan bruges som personalegode, eller når der holdes forretningsmiddage.

Èn app med adgang til rabat hos 500 restauranter

Appen tilbyder rabat på alt lige fra sushi og italiensk pizza til Michelin restauranter og lokale bryggerier. Dette er der adgang til direkte fra appen. Her er et uddrag af restauranter, cafeer og deli partnerne:

Aamanns Etablissement, Akiba Sushi & Wok, Apartment Business Lounge CPH Airport, Det Mexicanske Bøfhus, Chalet Steak & Burger, Café Faust, Brew Pub, Bryggeri Skovlyst, Brasserie Nimb, Behov To Go, BASH Burger · Grill, Rungsted Kro, Café Vivaldi, Karma Sushi og Aamans Etablissement.

Der findes priser i tre prisniveauer. Det billigste er fra 0 - 350 kr. Det næste er fra 350 - 750 kr. Det dyreste er over 750 kr. Samtidig er der mad fra alle verdens køkkener som f.eks. det argentinske, brasilianske, franske og japanske køkken.

Der skal ikke fortages reservering eller informering til restauranterne forud, hvis du skal betale eller spise med MenuPay. Du får rabat på hele menukortet – også drikkevarerne. Denne rabat trækkes af sig selv, når du betaler med appen.

Sådan tilmelder du dig

Vil du gerne have en madoplevelse, du sent glemmer? Så tilmeld dig MenuPay i dag. Det er kort fortalt et restaurantprogram for ansatte hos de partnere, der indgår en aftale med MenuPay. Du kan downloade Menupay allerede nu, hvis din arbejdsplads er en del af restaurantprogrammet. Herefter tilmelder du dig med en tilmeldingskode. Den får du af din arbejdsgiver.

MenuPay kan også bruges til firmaets private middage eller til forretningsmiddagen, hvor der skal imponeres lidt. Had end du ønsker en hyggelig aften med sushi og vin eller en hurtig tur på pub, så kan du betale din regning med appen. Rabatten bliver automatisk trukket fra din regning.

Ønsker du at skabe oplevelser for dine medarbejdere?

Vil du gerne slippe for besværet med at indgå og stå for din virksomheds rabataftaler med forskellige restauranter? MenuPay giver et stort overblik over udgifterne, samt hvor meget du kan spare på dine nuværende udgifter til restauranter. Appen kan bruges både i privat-henseende, som en ekstra gode for dine medarbejdere eller i firma-regi.

Få hjælp til at arrangere events med MenuPay Free Event Service

Overblikket glider hurtigt, når man skal arrangere større forretningsmiddage eller events for flere mennesker. Derfor finder du en gratis event service, der hjælper dig med at arrangere dit event nemmere. Vi afdækker jeres behov, finder de mest passende restauranter og undersøger, om her er tilgængeligt. Vi forhandler altid en god pris til dig.

Hvad er fordelen for dig som restaurant?

Først og fremmest samarbejder MenuPay kun med udvalgte restauranter. Tilmeldingen giver dig fordele som en stærkere kanal til markedsføring og kontakt med et stort segment. Det foregår på den måde, at hver gang appen benyttes i din restaurant, modtager MenuPay et beløb. Dermed koster det dig ikke noget, hvis ikke der er gæster.

 

Tilbage

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk