Nyheder: Facebook til Android

Facebook til Android

July 26, 2017

Få Facebook på din Android mobiltelefon eller tabletcomputer.

Denne app er til dig der endnu ikke har oprettet en profil på Facebook, og til dig som blot har brug for at optimere dit brug af Facebook-platformen og derved få styr på alle dets funktioner og indstillinger.I app’en til Android gennemgås alt lige fra hvordan man kommer i gang med at oprette sin profil, hvordan man deltager i chats, besvarer dine beskeder, finder sine venner, til hvordan man skriver en statusopdatering.

 

Lær hvordan du via nogle lister kan vælge til og fra i hvilke nyheder man har lyst til at se, så man kun bruger sin tid på de nyheder der er interessante for en selv. Lær hvordan dine statusopdateringer kun når ud til de personer du selv synes, hvordan du blokerer de irriterende app-invitationer der hele tiden popper op. 


Med denne app lærer du hvordan du kan navigere bedst muligt rundt på Facebook ud fra dine specifikke behov. Hos Madskristensen.dk kan du læse anmeldelser af andre Android apps.

 

Facebook har en væld af funktioner, også til dig der anvender platformen til din virksomhed. I denne guide får du en masse tips og tricks til hvordan du markedsfører din virksomhed eller dit produkt.

 

Download Facebook til Android

Tilbage

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk