Nyheder: Hold styr på dine penge via dine mobilapps

Hold styr på dine penge via dine mobilapps

January 05, 2021

Der er mange måder at holde styr på sine penge på.

Det er ikke altid nemt, derfor kan hjælpemidler være ganske nødvendige og tiltrængte for selv den dygtige økonom. Penge er noget, som de fleste ikke kan få nok af, men som mange ligeledes hurtigt kan få for få af. Derfor guider vi dig her til, hvordan du nemmere og lettere kan få et overblik over din økonomi via apps på din mobiltelefon, så du slipper for at løbe tør for penge sidst på måneden.

 

Tag et lån

Hvis skaden først er sket, og der ikke er flere penge tilbage til månedens husleje, madindkøb eller til børnenes behov, så kan det føles som om, at et banklån er den sidste udvej. Det kunne eksempelvis være ved Bank-laan.dk eller ved BankPortal.se. Hvis du er super privilegeret kan du måske låne lidt fra nær familie eller søde venner, alt efter dine relationer og muligheder. Men før det går så vidt, at du bliver nød til at tage et lån, så kan du følge nogle af vores råd her nedenfor:

 

Få overblik over økonomien

Der er mange måder, hvorpå du kan få styr på din økonomi. Mere og mere populært bliver det at anskaffe sig diverse apps, som kan være med til at give dig et økonomisk overblik, som du ellers kun for meget få steder. Nogle apps giver dig muligheden for at se din månedlige indkomst, andre apps giver dig mulighed for at lave et budget.

 

Lav et budget

Netop et budget kan være en kæmpe stor hjælp, hvis du vil have bedre styr på din økonomi. Et er dog at lave et budget, noget andet er at overholde det. Start med at kortlægge din månedlige indkomst. Her efter kan du starte med at sætte penge af til dine faste og nødvendige udgifter såsom mad, boligleje, forsikringer, transport og regninger, mens du så må se hvor meget du har tilbage til fornøjelser, opsparing og tøj.                                               

 

Skab sunde vaner

Budgettet kan være med til at skabe gode og sunde vaner for dig, så du vender dig til kun at bruge penge på de ting, som du rent faktisk har brug for at bruge penge på. Måske du også kan begynde at tænke lidt i opsparing. Eksempelvis når det kommer til madlavning. Hvis du tidligere har haft tendens til at gå efter de dyre mærkevarer, så kan du passende prøve nogle af de alternative produkter, som er noget billigere og ofte super gode alternativer til den dyre vare.

 

Sæt penge på din opsparing

Hvis det lykkes dig at bruge færre penge, og dermed endda have mere end 0 kroner eller minus på kontoen tilbage, så er der god grund til at spare op. Ved at spare op polstrer du din økonomi forud, så du slipper for at ende i en situation, hvor du pludselig ikke har råd til de ting, du akut kan mangle. Det kan eksempelvis være, at din mobiltelefon går i stykker, eller måske børnene vokser ud af deres fodtøj?

 

Tilbage

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk